reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ile bierzecie kombinezonów do szpitala?
Ja biorę jeden grubszy i po 3 sztyki body, pajacyków, i spodenek z zakrytymi nóżkami. A pampersy trzeba? Butelki? - ( wątpię bym karmiła bo cycki mam mega małe i nic nie leci .... ).
Jadę dziś kupić torby dla nas a od jutra pakowanko! :D

Jak samopoczucie Wasze? Moje kijowe, brzuchol przeszkadza... Ale odliczam dni do świąt ;)

Ile bierzecie kombinezonów do szpitala?
Ja biorę jeden grubszy i po 3 sztyki body, pajacyków, i spodenek z zakrytymi nóżkami. A pampersy trzeba? Butelki? - ( wątpię bym karmiła bo cycki mam mega małe i nic nie leci .... ).
Jadę dziś kupić torby dla nas a od jutra pakowanko! :D

Jak samopoczucie Wasze? Moje kijowe, brzuchol przeszkadza... Ale odliczam dni do świąt ;)
To zależy od szpitala, w moim dla dziecka są pampersy, ubranka, podkłady, tylko chusteczek nie ma.
Mieszanke tez maja w butlach jednoraZowych

Małe cycki o niczym nie świadczą, 99 procent kobiet jest w stanie karmić
Mi w pierwszej ciąży nie poleciała nawet kropelka, miałam cc, a córkę KP 2,5 roku. Teraz czasem coś poleci ale jak ścisnę dopiero

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Werus a na stronie szpitala nie ma listy co wziać ze soba? Ja kombinezony biorę dwa, w zaleznosci jaka bedzie pogoda. A co do np. butelek ja nie biore, nie ma tego na liscie i chyba w szpitalu zdaja sobie sprawe ze nie kazda matka od razu karmi piersia i nie wyobrazam sobie sytuacji ze nie mam pokarmu a polozna mi mowi pani przyniesie butelke bo nie bede miala jak nakarmic pani dziecka ;/ no ale koniec koncow jak sie czegos nie wezmie to mamy przeciez rodziny, ktore beda mogly cos tam doniesc jak bedzie trzeba

No niestety nie ma listy co jest wymagane :/ kieruję się tym co brała kumpela, która rodziła w tym szpitalu co ja będę rodzić.

Najwyżej mąż będzie jeździł :p do szpitala autem mam 3 minuty.

reklama
Do góry