reklama
Beti super wiadomość :-)
Teraz nie pamiętam, mój ciążowy mózg ostatnio mało ogarnięty jest :-)
Kas88 albo ilo_88 któraś chyba z was pisała o maszynce do włosów ??? Jaką polecacie???
Chyba że znowu pomyliłam osoby
Ja tez nie
Ulicha niestety nie ja
Ja tez nie
Rak też myślałam, hahaha
No cóż mówiłam mój ciążowy mózg szybko teraz zapomina :-)
Ale dziękuję :-)
Ile bierzecie kombinezonów do szpitala?
Ja biorę jeden grubszy i po 3 sztyki body, pajacyków, i spodenek z zakrytymi nóżkami. A pampersy trzeba? Butelki? - ( wątpię bym karmiła bo cycki mam mega małe i nic nie leci .... ).
Jadę dziś kupić torby dla nas a od jutra pakowanko!
Jak samopoczucie Wasze? Moje kijowe, brzuchol przeszkadza... Ale odliczam dni do świąt
Ja biorę jeden grubszy i po 3 sztyki body, pajacyków, i spodenek z zakrytymi nóżkami. A pampersy trzeba? Butelki? - ( wątpię bym karmiła bo cycki mam mega małe i nic nie leci .... ).
Jak samopoczucie Wasze? Moje kijowe, brzuchol przeszkadza... Ale odliczam dni do świąt
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
To zależy od szpitala, w moim dla dziecka są pampersy, ubranka, podkłady, tylko chusteczek nie ma.Ile bierzecie kombinezonów do szpitala?
Mieszanke tez maja w butlach jednoraZowych
Małe cycki o niczym nie świadczą, 99 procent kobiet jest w stanie karmić
Mi w pierwszej ciąży nie poleciała nawet kropelka, miałam cc, a córkę KP 2,5 roku. Teraz czasem coś poleci ale jak ścisnę dopiero
Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka
ilo_88
Fanka BB :)
Werus a na stronie szpitala nie ma listy co wziać ze soba? Ja kombinezony biorę dwa, w zaleznosci jaka bedzie pogoda. A co do np. butelek ja nie biore, nie ma tego na liscie i chyba w szpitalu zdaja sobie sprawe ze nie kazda matka od razu karmi piersia i nie wyobrazam sobie sytuacji ze nie mam pokarmu a polozna mi mowi pani przyniesie butelke bo nie bede miala jak nakarmic pani dziecka ;/ no ale koniec koncow jak sie czegos nie wezmie to mamy przeciez rodziny, ktore beda mogly cos tam doniesc jak bedzie trzeba
reklama