reklama
futurystka
Fanka BB :)
Się cieszcie ja się zmagam z fontanna od 5 miesiąca a ostatnio to zaczęłam na noc odciągnąć bo normalnie powódź śpię w biustonosze sportowym żeby wygodnie było i pcham po dwie wkładki i tak rano mokre wszystko
Mi ostatnio strasznie słabo i jak coś porobię cięższego to zaraz krew mi z nosa sika eh czuje się bezsilna :'(
Mi ostatnio strasznie słabo i jak coś porobię cięższego to zaraz krew mi z nosa sika eh czuje się bezsilna :'(
*martusia*
Doczytałam w ulotce że to jeden ze skutków ubocznych mojego lęku na ciśnienie no w takim tempie to ja do porodu całkiem niezły zapas będę miała
niuniolek
niuniolek- a bierzesz magnez? bo ja mam dawke 3 razy dziennie po 2 tabletki, może powinnaś brać więcej jak masz skurcze łydek. A nospa dziala kup sobie a ten wodnisty sluz nie wiem co ma znaczyc, ale on ani nie smierdzi ani nic tylko taka woda chodzby dziwnie to wyglada, no ale coz
martusia- nie martw sie, my tez bedziemy grudniowe nam zostało maksymalnie 2 tygodnie i 3 dni do porodu, bo mam tak termin cc wiec grudzien tak czy owak ale nasze dzieci juz sa na tyle rozwiniete, ze bedzie dobrze
Biore magne B6 2 razy dziennie . A dzis mialam ostre skurcze ale kupilam ta nospe mocniejsza i mi przeszlo cale szczęście ale za to plecy teraz bola
Kalogr
nuniolek- to może pogadaj z lekarzem o tym magnezie czy nie powinniście zwiększyć dawki haha no w ciązy jak nie urok to sra***a
ja dziś miałam bardzo nerwowy dzień pokłóciłam sie okropnie z tatą, którego w sumie nigdy przy mnie nie było i tak to przeżywam, że brzuch mnie boli i się stawia, ale już mój m mnie uspokoił
martusia- a to ty tak odciągać już sobie musisz?
ja dziś miałam bardzo nerwowy dzień pokłóciłam sie okropnie z tatą, którego w sumie nigdy przy mnie nie było i tak to przeżywam, że brzuch mnie boli i się stawia, ale już mój m mnie uspokoił
martusia- a to ty tak odciągać już sobie musisz?
*martusia*
Nie no coś Ty śmieje się Ale bluzka to już mokra cały dzień a jak przycisne mocniej to lecą wielkie grube krople. W szpitalu przecież też brałam te leki i było ok, dopiero dzisiaj się tak zrobiło.
dominikak- mnie wróciły. Nie wymiotowałamw I trymestrze, ale mnie wieczorami mdliło i właśnie mam to samo. Tylko teraz dochodzi do tego zgaga i metaliczny posmak w buzi. Bleee.
U mnie do szpitala dla dziecka też ciuszków nie trzeba
Jak nacisnę to z piersi leci, kilka dni koszule mokre były po nocy,a teraz się uspokoiło
beti- super wieści
martusia- bo się rozhulało. Przynajmniej nie musisz się martwić, ze nie będzie czym Michasia wykarmić, gotowe od razu do podania
U mnie do szpitala dla dziecka też ciuszków nie trzeba
Jak nacisnę to z piersi leci, kilka dni koszule mokre były po nocy,a teraz się uspokoiło
beti- super wieści
martusia- bo się rozhulało. Przynajmniej nie musisz się martwić, ze nie będzie czym Michasia wykarmić, gotowe od razu do podania
reklama