reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja śpię średnio 3-4godzinki na dobę już dawno się przyzwyczaiłam
Kurde dziewczyny poszłam dziś na zakupy do szpitala i jeszcze taka zmęczona nie byłam, no myślałam że się nie doczołgałam do domu, jeszcze na zakupy spożywcze z mężem pojechałam to się ze mnie śmiał że wyglądam jak dziadek Zygmunt i że chyba za niedługo urodze, eh czuje się fatalnie tak mnie brzuch boli że masakra :-(

reklama
Mam to samo jak mam gdzies jechac z moim na miasto to tylko ciagle mu mowie zeby zwolnil i sie zataczam jak beczka i co parenascie kroków staje bo skurcz pachwin

Tekst "zwolnij", "nie pędź tak" itp. też jest stały u mnie. ;-)

Ja ostatnio zasypiam kolo 1 w nocy. I co godzinę budzę się na siusiu. Do tego budzę się przy każdej zmianie pozycji.
Wstaję ok 8-9. Ale od kilku dni jestem tak zmęczona że zdarza mi się podsypiać w ciągu dnia.

To ja 23/24 i wstaje 4/5 ...

A ze dzis wyjątkowo mnie suszylo i teraz laze do kibla do 10 minut wiec o spaniu nie ma mowy

Ja zasypiam o 3 i śpię do 12:( beznadzieja. Oczywiście z 15 przerwami na siku.. dziś pojechaliśmy wybierac farby i sprzęty do kuchni. Pierwsza godzin a wszystko ok, a później już przysiadałam gdzie się dało. Myślałam, ze się rozsypie na kawalki:))

Emenems nie dostałam prywatnej wiadomości, a o co chodzi?

Ja wam powiem mnie tak traktują na IP bo jestem młoda... A jeszcze usłyszałam " z takimi paznokciami to pani położna ani jedna nie będzie chciała przyjąć porodu, wszystkie pani odmowia " bo miałam pomalowane... Ja się po prostu odezwać nie potrafię jak ktoś po mnie skacze...dobrze ze i tak w tym szpitalu nie chce rodzic..." a po co pani tu przyjechała? Przecież chce pani w Rudzie rodzic...A jakbyśmy musieli teraz odbierać poród?" powiedziałam jej ze głupie pytanie, to bym rodziła tu, a poza tym nie przyszłam tu bo rodze, tylko dla tego że mam dziwne upławy i chce sprawdzić co to... Tak się nabuzowalam ze masakra

kalgor smutne także traktowanie ... położna jak zobaczyła moje skierowanie w piątek ro skomentowała " o boże " ... no ale co miałam nie przyjść :p beznadziejne są :(

Dziewczyny, ja nie rozumiem jak możecie pozwalać się tak traktować. Do diabłs! Jesteście dorosłymi kobietami, zaraz matkami. Należy Wam się szacunek i troska ze strony personelu medycznego i kropka.
Jakby do mnie któraś tak wyskoczyła to zaraz bym opieprzyła że ma wykonać swoją pracę a nie utyskiwać i nie życzę sobie takich komentarzy. W przeciwnym razie złożę skargę i koniec.

Dziewczyny, musicie znać swoje prawa i umieć je egzekwować!

reklama
Okropne baby tez nie lubię chodzić na IP [emoji37] tez mam upławy duże i bez wkładki to niema co bo majtki co h bym musiała zmieniać. Chyba zaczyna opuszczać mi sie brzuch bo jak siedzę to leżę ni juz na nogach :) jestem strasznie gruba juz :/

Do góry