reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Mysiaka nie opłaca się kupować pre nanu w butelkach bo wychodzi dużo drożej niż w proszku w puszkach do rozrabiania.
A mały bardzo męczy się przy cycu? Może przystawiaj do piersi ok 20' a pozniej dokarmiaj per nanem.

reklama
dziewczyny, co byście zrobiły na moim miejscu. Od dwóch dni mam dziwne upławy pisałam do lekarza, albo schodzi mi czop śluzowy albo mam stan zapalny pochwy i kazał mi kupić sobie takie globulki dopochwowe na stany zapalne, ale nigdzie ich nie moge dostać, w każdej aptece najwcześniej na poniedziałek, kazał mi się też do siebie zgłosić, ale najbliższy termin to środa, mnie nic nie swędzi, jedynie boli i kłuje mnie podbrzusze, myślicie, że powinnam poczekać do poniedziałku, czy lepiej jechać na IP i żeby sprawdzili co mi tam wylatuje? bo to tez nie ma zapachu ;/ co byście zrobiły?

Kalogr ja bym pojechała na IP. Jak to nic złego to super, ale przynajmniej będziesz miała pewność. A jsk coś się dzieje, to od razu zareagują.
Lepiej niepotrzebnie pojechać i się uspokoić niż coś zaniedbać.
Dawaj znać koniecznie! :-)

dzięki Juti za odpowiedz :) pojade, bo w sumie nie bede przez to spac w nocy, bo bede myśleć, czy małej nic nie jest ;/

czop to raczej taka galaretka podbarwiona krwią .. mi np przy pierwszym porodzie odszedł w środę a w niedziele rano urodziłam. ale zawsze można jechać sprawdzić tym bardziej ze jakiej bóle są. . sprawdza na ktg czy mocne i regularne :)

aktina- mi tak lekarz powiedział, że to może być czop, a nie ja sama tak stwierdziłam

Jadę zaraz, właśnie na IP, tylko czekam na mojego m.

reklama
Ja praktycznie mam codziennie jakby zwiekszone uplawy musze wkladki nosic szczegolnie sa mocniejsze kiedy mam bole jak w czasie okresu . Moze byc cos nie tak ?

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry