reklama
Ja zaraz wyruszam do Gdańska do Invikty bo zwrócą mi kasę za badania![]()
Gdansk = gdansk główny, jedyne miasto gdzie mieszkając s nim sie rownocześnie do niego wybierasz [emoji23][emoji23]
Kaza mu dawac mleko prenan bo to dla wczesniakow i dzieci z niska masa urodzeniowa.. Teraz wypil wszystko tzn 70ml
Moja siostrzenica od poczatku jeszcze w szpitalu była na mm, a tez wcześniak i ona miała takie juz gotowe w słoiczkach/buteleczkach gdzie sie tylko smoczek nakręcało - bo moja siostra cyca miała e dupie
Moge spytac co to
Ten prenan tez tak wygladal wlasnie w szpitalu.. Ale spytaj jakbys mogla![]()
Juz napisałam do niej czekam na odpwiedz miejmy nadzieje ze pamieta bo to 6 lat temu było heheh
Bebiko 1, 90ml butelka, mowi ze czasmi mozna w aptece dostac i ze na początek ok a potem finansowo masakra bo mała ciągnęła 10 butelek dziennie a 6 lat temu jedna była po 2,5zl.
Jest jeszcze jedna metoda ktora mozesz sprobowac bo jak mały do butelki przyzwyczajony to kup takie nakładki na sutki i bedzie mu sie jak ze smoczka ciagnelo
![ImageUploadedByForum BabyBoom1449315185.052029.jpg ImageUploadedByForum BabyBoom1449315185.052029.jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/431/431284-eb2a956aa50379fc5cc17b70c0883a3c.jpg)
Skoro masz troche pokarmu i jesxcze resztki cierpliwości to sprobuj
Jest jeszcze jedna metoda ktora mozesz sprobowac bo jak mały do butelki przyzwyczajony to kup takie nakładki na sutki i bedzie mu sie jak ze smoczka ciagnelo
![ImageUploadedByForum BabyBoom1449315185.052029.jpg ImageUploadedByForum BabyBoom1449315185.052029.jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/431/431284-eb2a956aa50379fc5cc17b70c0883a3c.jpg)
Załączniki
Bebiko 1, 90ml butelka, mowi ze czasmi mozna w aptece dostac i ze na początek ok a potem finansowo masakra bo mała ciągnęła 10 butelek dziennie a 6 lat temu jedna była po 2,5zl.
Zobacz załącznik 721832
Mam nakladki. Musze sprobowac w takim razie.. Narazie spi.
Pies robi jako alarm.. Maly zaczal marudzic to pies odrazu polecial a ja za nim ;P
reklama
Mam nakladki. Musze sprobowac w takim razie.. Narazie spi.
Pies robi jako alarm.. Maly zaczal marudzic to pies odrazu polecial a ja za nim ;P
Możesz napisac do vivienne ona ma te rozne kontakty do lasek kp moze cos pomoga bo ja chetnie bym karmiła ale pop na pol pol butla troche cycem i skorzystam z porad potem