reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Mysiaka dajcie sobie czas. Teraz na spokojnie masz szansę dostawiać małego. Koleżanka przez dwa pierwsze dni też myślała że nie ma szans na kp a jak trzeciego poleciało, to się śmiała, że nie wiedziała w co łapać! Teraz jej córka ma miesiąc i laktacha pełną parą idzie, łącznie z zapasami ściąganymi przez laktator.

Pamiętaj jednak, że ważne jest, żebyś się nie stresowala. Na spokojnie. Uda się - zajebiście. Nie uda - dasz butlę.
Powodzenia! :-)

mysiaka moim zdaniem te 60 to bardzo dużo. .. Anita tyle jadła jak była duża juz ... ona w ogóle jadła jak kurczak. . pamiętam jak dziewczyny z forum pisały juz w późniejszym okresie ze po 200-300 ml dzieci piją a moja ledwo 100 .. na początku to tez 40- 60 ml to był max. no ale przybierala w pierwszych miesiącach ładnie wiec nie było się czym martwić, nie każde dziecko musi tyle samo jeść :) a jakie mm dajesz mu ? może mu po prostu nie smakuje ? pamiętam jak hippa swojej dawałam ... tez nie chciała, spróbowałam a ono walilo rybą :p potem jak coś zmienili to już nie ale wcześniej masakra ..

Juti wiem tylko on mm pic nie chce.. :/ jak wypije to 20-30ml a mojego 60ml

Kochana spokojnie. On cyca musi się nauczyć. Daj mu swojego mleka butlą. A potem na spokojnie dostaw. Niech się pobawi, pociamka... w końcu złapie o co chodzi.
A Ty przede wszystkim się nie stresuj.

Jak nie złapie o co chodzi to wtedy musisz kupić kilka małych opakowań różnych mm i próbować, które mu podejdzie.
Dacie radę! :-)

U was świątecznie a do mnie dotarły zakupy z Tesco i mi świąteczną niespodziankę zrobili haha :)

Załączniki

• 1449310106127.jpg
    1449310106127.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry