reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja czuję mega nisko też, jak chodzę to krocze mnie tak boli a jak siadam na tron to podnoszę lekko brzuch bo na kolana spada :-/
Kurde ja mam dziś tragedię Patce idą 3 i to jest najgorsze zło jakie może być tak marudzi cały dzień na rączkach a ja już siły nie mam, teraz jest troszku lepiej bo dałam jej przeciwbólowy ale boję się nocy
Mój mąż robi na nocki albo popołudniówki widzę go tylko jak śpi i wychodzi :'(

reklama
Mój m tez tylko nocki i popoludniowki ma i tez się czuje taka osamotniona no ale pracować trzeba ;)
Ja czuję nisko dziecko ale tak jak pisalam ma już główkę w kanale rodnym, wiec gdzie mam ja czuć ;)

Dziewczyny jak u Was długości szyjki? Moja z 3,5 skrocila sie do 3. Dziś gin powiedział mi ze jak zejdzie poniżej 2,5 to do szpitala:-( a Mały rośnie, tez mam go bardzo nisko, napiera na ta szyjkę. Waga 2400. 35 tydzień.

Z powodu chyba ryzyka wcześniejszego porodu. Mieliby mnie w szpitalu zatrzymać na 2-3 dni żeby podać jakiś lek rozkurczowy ( coś na literę K?) którego sam gin podać nie może bo on ciśnienie obniża czy jakoś tak. Tyle zakodowalam po słowie szpital:-( wizytę mam w najbliższy wtorek. Ja w ogóle od dobrego miesiąca mam co ok 10 dni ktg przez gina robione, bo Mały nisko ułożony napiera. I tydzień temu też na IP wylądowałam bo się ginoowi ktg nie podobało (zawęzona oscylacja) ale na IP zrobili zapis i powiedzieli ze idealnie książkowo. I dziś znów slysze ze jak szyja skróci się to szpital:-( matko ile to nerwów. NO ale gin mi tłumaczy ze to nie po to żeby mnie denerwować tylko uspokoić:-)

reklama
Do góry