reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hej dziewczyny! Ale miałam wczoraj dzien, moja niunia zawsze rusza się jak szalona a wczoraj nic...pojechałam na IP,na szczęście na ktg wszystko jest ok, miałam też usg- też ok ale stres potworny. Dzis mam przyjechac na kontrolnie ktg ale juz jestem spokojna bo Pola znów szaleje w brzuchu:)

reklama
To musieli To barzo nieumiejętnie zrobic bo nacina sie specjalnie w bok a nie w dol ..

No napewno lelarz bym nieumiejetny mowila ze po tym miała straszna meke a z drugim dzieckiem za to 2 tyg po terminie byla i nie chcieli jej nigdzie przyjąć bo miejs nie mieli xd wkoncu ja przyjęli i nawet nie pękła zachwala drugi porod

Marta a Twój syn próbował juz łyżew? Tez bym sobie pojezdzila, zastanawiam się czy Marysia by dała rade :D Ale teraz to strach się potknac czy żeby ktoś wjechał...

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Martusia- mam to samo :D ale ja przez 7 lat trenowałam łyżwiarstwo figurowe :) treningi dwa razy dziennie, o 6.30 i popołudniu a po treningu balet lub gimnastyka :) to były czasy i pomyśleć, że teraz z tym brzuchem się człowiek tak wyginać nie może :(

Marta a Twój syn próbował juz łyżew? Tez bym sobie pojezdzila, zastanawiam się czy Marysia by dała rade :D Ale teraz to strach się potknac czy żeby ktoś wjechał...

jeszcze nie, przecież ta kaleka o powietrze się potyka ;) planowałam go zabrać właśnie w tym roku, no ale zaszłam w ciążę szybciej :p teraz to raczej po porodzie już.

reklama
No właśnie może po porodzie się uda. Choć twój trochę starszy od mojej. Moja tak różne z ta równowaga... Ale widzę ze chce to chyba warto

Do góry