reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Haha to niezle :-) moze wcześniej sie pomylili :-) ja nie wiem ile moja ma ale wiem ze mam dluuuuuuuga tak mi powiedziała ginekolog ale dokuczaja mi bole :-( chciala bym już miec za soba to wszystko

reklama
Mnie już wszystko boli:( plecy nogi spojenie pachwiny iii wszystko inne:)) pokaże Wam mojego synia muszę to zrobić bo dziś pierwszy raz zobaczyłam buzię zawsze się chowal:))

Dumna:))

Załączniki

• 1449000234305.jpg
    1449000234305.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 66
Ja smaruje sie 3 razy dziennie aktualnie mleczkiem do ciała nivea - bo sie skończyło z rossmana na rozstępy maz mi przywizie elancyl za tydzien jedzie do polski :)

Ja mam rozstępy na biuście biodrach lydkach i pod posladkami tylko na brzuchu nie mam Haha ;) a smaruje się od początku i nie działa no cóż :/
Zdjęcia fajne dziewczyny ;)

beti- no to super wieści :)

Ja się smaruję olejkiem z Musteli i też na razie nic nie wyszło. W poprzedniej ciąży miałam z rossmana i było ok.

reklama
ja mam i stare i nowe rozstępy no cóż będę żyć, będę jak tygrys w paski/cętki :p

Weruś jak już mówimy o Twojej sławnej już żyłce to nie wiem czy wiem czy może już gdzieś czytałaś ale np w czasie porodu SN mogą Ci popękać naczynka w białku oka lub możesz pęknąć aż do odbytu ;) w czasie CC krwotok, zatrzymanie akcji serca, zwisanie narzędzi nad twarzą, telepanie itp itd :D. Oczywiście to są najgorsze scenariusze ale tak się tej biednej żyłki uczepiłaś że się chichram cały dzień. gdzie ta żyłka ma pęknąć powiedz mi to może lepiej poczuję sytuację :D

Do góry