reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Beti spokojnie- ja też startowałam z wagą w normie i przytyłam póki co 8 kg, ale przed sama ciążą w sumie nie wiem z jakiego powodu przytyłam też koło 8 kg zaczełam ostro ćwiczyć, żeby to zrzucić, bo pierwszy raz mi się takie coś podziało, a tu nagle ciąża, czyli w sumie można powiedzieć, że jestem o 16 kg cięższa niż byłam zwykle, no ale patrząc ile w ciązy przytyłam to 8 kg.

Martusia- gratulacje, to się zdziwisz jak juz urodzisz ile kg straciłaś :)

ja też mam niedoczynność tarczycy, ale zrobiła mi się dopiero w ciąży, no i rzuciłam przez ciąże palenie i nie chcę już wracać do tego śmierdzącego nałogu bleee ;/

reklama
Cześć
Zmiana trzymam kciuki żeby było wszystko ok, przede wszystkim się nie denerwuj. Będzie dobrze, wierzę w to:)
Beti ja przytyłam już dobrze ponad 13 kg więc nie jesteś sama. Mój lekarz też narzeka że ciągle za dużo no ale trudno będziemy się martwić wiosną
Ja od wczoraj prasuje i wiecie mam tyle ubrań dla dziecka że normalnie na trojaczki by starczyło. Nigdzie się to nie mieści. Hehe będę ją przebierała chyba z 5 razy dziennie co by wszystko chociaż raz założyć :-)
Ale ponury dzień, wybieram się dziś do kina na listy do m. Ciekawe czy warto? Jak się dziecko urodzivto pewnie szybko się nie wybiorę
Miłego dnia dla Was

Zmiana porod w 33tc to nie koniec swiata. Wiem co mowie..
Bryza tez dzis wychodze do domu ale bez brzdaca:(
Kas ja dzis pierwszy raz zanioslam mu swoje mleko.. Ucieszyly sie "pielegniarki" strasznie
Hmm ja dzis stane na wage.. Ciekawosc mnie zzera

Simka to maluszek juz spory :)
Ja rzuciłam fajki jak sie dowiedziałam o ciazy ale tak strasznie mi sie chce palić :/ i winka bym sie napiła ;( trzeba wytrzymac jeszcze troszkę :)
Przytyłam jak narazie 16 kg i czuje sie jak wieloryb mam nadzieje ze wszystko spadnie po.
Mysiska to super ze wszystko ok, oby jak najszybciej przybrał na wadze i zaraz bedziesz miała go w domku ;)

zmiana spokojnie jeszcze nie wszystko przesądzone, mam koleżanke co 3 ciąże borykała się z wielowodziem wczoraj ur zdrową córkę (4,6kg!!!), także nie ma co się stresować i zamartwiać

właśnie wracam od dr i jak nie będzie skurczy zbyt intensywnych to 4 stycznia wyciągną mi dzidziusia, na 1 chciałam bo córkę mam z 1maja hehe ale lekarz stwierdził że nie będzie ryzykował bo nie ręczy za stan kolegów :D ale może jeszcze na 6 się przekona w sumie też fajna data 06.01.2016 ;)

Dziewczyny, może ktoś poszukuje fotelika 0-13 (Air Concord) 320 zł. Za nowy zapłaciłam 650 zł. Wybrałam go za to, że otrzymał maksymalną liczbę punktów w testach bezpieczeństwa. Jest super lekki 2.9 kg. Odbiór osobisty. WarszawaZobacz załącznik 719528

maja- mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku i nie będziesz musiała jechać na IP

futurystka- no to super, że już znasz date :) szkoda, że 1 stycznia nie robią cc, bo inaczej ja też bym miała sprawę rozwiązaną :)

Kurde dziewczyny, co któraś idzie do lekarza, to okazuje się, że coś tam jest nie tak, ja mam wizyte jutro i już mnie stres zjada, bo ostatnio byłam 3 tygodnie temu, ale mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze.

reklama
betiboop- tez na nfz :)

betina- ja w niedzielę idę do kina na Listy :)

maja- może tylko u lekarza tak masz z ciśnieniem :) Zresztą to w sumie wnormie, moja położna mówi, ze powyżej 140 jest za wysokie

futurystka- fajnie tak wiedzieć kiedy. My czekamy aż się zacznie i wtedy w szpitalu zdecydują czy mogę rodzić sn czy jednak cc

Do góry