reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

a moze trzeba byc zalogowanym na gmailu??

po zalogowaniu tak samo, tam jakas kłódeczka jest, moze to o to chodzi :) ??

Dobra dziewczyny wygoncie mnie, musze sprzatac :p:p

Ostatnia edycja:
reklama
Hej! Witam nowe przyszłe mamy:)
Emenems trzymam kciuki!
Ja dziś się ważyłam (7tydzien) i schudłam 1 kg:) nie mogę za dużo jeść bo chyba rosnąca macica naciska mi na żołądek i najchętniej bym tylko lekkie zupki jadła.

Dam dam :) juz czekam, pogoda piekna, bylismy na spacerze ibilosc ludzi mnie onieśmiela hahaha odzwyczaiłam sie.

Aktina-wpisz hallingdal to jest moj region gdzie moje Gol jest :)

Hehe domyślam się :) można się przyzwyczaić do spikojniejszego trybu życia :) mi też taki pasuje :p

Tabelka u mnie już działa, nawet na telefonie tylko sobie musiałam kliknąć w opcjach przeglądarki 'widok komputerowy'

Ja się właśnie wpisalam na listę. Robilam to z tabletu, bo właśnie mi komputer padł ostatnio i nie miałam z tym problemu.

Moje maleństwo ma sie dobrze, jest w idealnym miejscu w macicy, ma 7mm i zgadza sie wiek ciazy z ivf czyli 6t3d dzis.

Kazał brac 50 luteiny 3x1, jak nie ma plamien bo jest ok, za dwa tygodnie przejsc na setkę bo wtedy spada naturalna produkcja. Taka sytuacja :)

Tętni juz jest maz nagrał :) smiga jak dzikie.

Objawów ciążowych typowych nie ma oprcz bylejakiego samopoczucia rano.

reklama
Emenems - sueper wiesci :) Pewnie kamień z serca :) aż sama jeszcze bardziej nie moge doczekać sie swojej wizyty hehe :D

Do góry