reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Aktina u mnie chyba też, bo mój tata miał 20 lat kiedy urodzilysmy się ja i moja bliźniaczka no i teraz został 41 letnim dziadkiem Haha xd ale z rodzeństwa jestem pierwsza, ale moja starsza siostra jest raczej o to zła bo wszyscy jej mówili że powinna pomyśleć o dzieciach a tu bach ja młodsza jestem w ciąży Haha ;)
Paulettah to podziwiam ta dziewczynę serio ;) Fajnie ze ma w sobie tyle siły ;)

Aktina u mnie chyba też, bo mój tata miał 20 lat kiedy urodzilysmy się ja i moja bliźniaczka no i teraz został 41 letnim dziadkiem Haha xd ale z rodzeństwa jestem pierwsza, ale moja starsza siostra jest raczej o to zła bo wszyscy jej mówili że powinna pomyśleć o dzieciach a tu bach ja młodsza jestem w ciąży Haha ;)
Paulettah to podziwiam ta dziewczynę serio ;) Fajnie ze ma w sobie tyle siły ;)

to mój tata jak został dziadkiem miał 44 a mama 42 :) w tym roku ich najstarszy wnuk skończył 18 lat :) i jest tylko 8 lat młodszy odemnie :)

O ja też teraz jestem na studiach na drugim roku i właśnie jutro mam od 8 zajęcia :(
Aktina no to podobnie się pewnie czuli jak moi rodzice teraz Haha ;) a no to fajna ma ciocie młoda :D a jak dogadujesz się z rodzeństwem jak jest taka różnica? Bo najmłodszy nabytek moich rodziców ma 4 latka i ciekawa jestem jak to będzie bo na razie traktuje ją jak moje dziecko nie siostrę Haha ;)

Rany dziewczyny... właśnie się stara przy Was poczułam...
Chociaż js zawsze chciałam najpierw się pobawić, pospełniać w różnych dziedzinach i dopiero powiększać rodzinkę. No i ważne, że z mężem mieliśmy takie samo podejście. :-)

kalgor mam dwie siostry 11 i 12 lat starsze ... jak byłam dzieckiem to zawsze taki ogonek :D ale chyba nie narzekały bo zabieraly mnie na wakacje, pod namioty :D fajnie było :) teraz starsza siostra ma najmłodsza córkę 4 lata starsza od mojej a średnia siostra ma synka 2 lata starszego od mojej Anitki wiec się jakoś wyrównało :) i dogadujemy się spoko :) :)

ta średnia siostra ma dwóch synów i jak się dowiedziałam ze jestem w ciąży to ja namawialam żeby sobie może o córkę sie postarala tez :D to szwagier był za ale siostra kazała mi spadać :D :( szkoda :p

Kalogr czasem tak bywa. Nadrobisz. :-)

Jak ty będziesz spełniona i szczęśliwa to Twoje dziecko też. :-)

A i każdy ma swój własny sposób na spełnienie. Nie ma jedynego słusznego wzorca. :-)

reklama
Do góry