reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja to bym chciała bliźniaki :) teraz to mam na odwrót niż na początku, już mi obojętne ile dzieci będę miała Haha ;) ale dalej się boje. A jak ona sobie radzi?

Ja to bym chciała bliźniaki :) teraz to mam na odwrót niż na początku, już mi obojętne ile dzieci będę miała Haha ;) ale dalej się boje. A jak ona sobie radzi?

Ni właśnie bardzo dobrze podziwiam ja bo w maju miała maturę i naprawdę dziewczyna daje radę :) jest mega pozytywnie nastawiona do wszystkiego o wiele rzeczy dopytuje bo ona ma troche młodsza ciaze - termin na marzec :)

Ni właśnie bardzo dobrze podziwiam ja bo w maju miała maturę i naprawdę dziewczyna daje radę :) jest mega pozytywnie nastawiona do wszystkiego o wiele rzeczy dopytuje bo ona ma troche młodsza ciaze - termin na marzec :)

To dobrze, że ma kogo pytać, myślę że to bardzo ważne dla niej ;) a od początku jest tak dobrze nastawiona?

kalgor taak chyba aż za dobrze :) ale grunt ze to nie 16 czy 17 :D u mnie i siostry i mama w p9dobnym wieku rodziły pierwsze dzieci wiec chyba to rodzinne :p ale z perspektywy czasu to ciesze się ze tak się skończyło :) lepiej tak niż miałabym być teraz samotna stara panna :D a studia i imprezki zdazylam trochę nadrobić hehe

Mój szpital ma najniższy pierwszy stopień, ale w razie co do Poznania tylko 30 km ;)

Moje obydwie ciąże planowane. Jak urodziłam Polkę to 22 lata mialam, teraz będzie niecałe 26 bo 16 stycznia mam urodziny ;)

A co z grubaskiem się dzieje, że się nie odzywa?

reklama
Do góry