reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

kalgor tez miałam pirwsza niespodziankę i teraz chciałam zaplanowana i akurat udało się kiedy chciałam :) fajna sprawa :D ale super ze juz raczej ostatnia :)

No niespodzianki są nawet fajne, ale ciekawa jestem jak to jest kiedy się to planuje i kiedy człowiek tego tak serio chce ;) ja szczerze teraz na początku byłam załamana ale dzięki czytaniu tego co wy tu piszecie zobaczyłam ze to nie koniec świata i lepiej się z tego cieszyć ;) to duże oparcie te forum ;) pewnie jestem tu najmłodsza Haha xd

reklama
Aktina na ludzkie gadanie to ja jestem odpirna. Najpierw mi truli o ślubie - to wzięłam go jak przestali, po 8 latach związku, potem o dziecku - to też jak przestali gadać podtaraliśmy się 6 lat od ślubu.
Chyba więc już zdążyli się nauczyć. ;-)

21 ;) tez wszyscy, że mamy wziąć ślub nim się dziecko urodzi, ale ja się na to nie zgodziłam, powiedziałam ze nie będę zmuszać mojego do ślubu, no i miesiąc temu on sam zaczął pytać czy może zaczniemy sobie chociaż planować, bardzo mnie to ucieszyło no i tym sposobem mamy zarezerwowany termin we wrześniu ;)

reklama
Do góry