reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Kalogar ma mnóstwo drogich perfum, właściwie to wszystko ma i w tym jest problem
Paulettah jego pasją są sporty zimowe ale tu też właściwie wszystko ma bo prowadzimy wypożyczalnie sprzętu narciarskiego i sklep sportowy
Tańce i striptiz w tym przypadku odpada bo same wiecie jak wyglądam :-/
Chciałam coś szczególnego bo to pierwsza rocznica ślubu kościelnego no ale kurde umysł zaćmienie

reklama
Ja pi chińczyku też miałam dobry cukier. A wczoraj robiłam spaghetti i też super! Idzie przeżyć z tą cukrzyca. Myślałan że będzie gorzej.

A moze jakas po prostu kolacje wyjątkowa z jego ulubionymi daniami przy jego ulubionej muzyce ? To by zapamiętał :)

Widzicie piąstkę? :D ImageUploadedByForum BabyBoom1446731699.018251.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1446731699.018251.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1446731699.018251.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 87
Widzę o ja wow :-o
Mąż zabiera mnie na kolacje więc odpada :p kurde chyba dam mu buziak i powiem żeby cieszył się tym że mnie cieszy jego prezent :-D
Na kosoglos też mam zamiar się wybrać a co ;-)

reklama
Do góry