reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

No wreszcie odbębniłam z młodą ostatnie szczepienie i mam spokój do 5 roku życia yeah!
Paulettah smaka mi tylko narobiłaś tak bym zjadła sajgonki :p
Chciałam się pochwalić że w sobotę idę na randkę z mężem do kina i mam nadzieję że wytrzymam w fotelu ponad dwie godziny :-D
Dziewczyny podrzućcie pomysł na prezent dla męża na urodziny i rocznicę ślubu???

reklama
Simka a jednorazowe tez takie wysokie miałaś? Jejku mnie brzydza takie rany nie będę umiała nawet patrzeć :/ a ja bym chciała przeciągnąć do stycznia ten termin cesarki, bo już kilka dni by tylko zostało, no albo tak jak mówisz całkiem przed świętami ;)
Paulettah mam nadzieje że nas nie opuscisz :(bo na pewno każda będzie ciekawa co u ciebie Haha :D Ja juz przeżywam, bo kolejna będzie rodzić, a to jeszcze nie ja :(

Spokojnie na wszystkich przyjdzie czas :)

Ja ledwo żyje tak sie objadlam :D ciekawe jaki cukier po tym będzie :) bolą mnie juz biodra od leżenia a tu jeszcze z miesiąc masakra po prostu.

Kupiłam na sutki z medeli Purelan maść kumpela polecała bo mówi ze łaski w szpitalu miały inne i nic nie dawały a ta wlasnie ogarnęła i od samego początku sa super nic sie z nimi nie dzieje :)

No wreszcie odbębniłam z młodą ostatnie szczepienie i mam spokój do 5 roku życia yeah!
Paulettah smaka mi tylko narobiłaś tak bym zjadła sajgonki :p
Chciałam się pochwalić że w sobotę idę na randkę z mężem do kina i mam nadzieję że wytrzymam w fotelu ponad dwie godziny :-D
Dziewczyny podrzućcie pomysł na prezent dla męża na urodziny i rocznicę ślubu???

Ja się wybieram do kina na Kosoglosa ale to chyba 18 czy jakoś tak wychodzi ;)

Na prezent może jakiś super perfum taki droższy, mój by się ucieszył.:)

Spokojnie na wszystkich przyjdzie czas :)

Ja ledwo żyje tak sie objadlam :D ciekawe jaki cukier po tym będzie :) bolą mnie juz biodra od leżenia a tu jeszcze z miesiąc masakra po prostu.

Kupiłam na sutki z medeli Purelan maść kumpela polecała bo mówi ze łaski w szpitalu miały inne i nic nie dawały a ta wlasnie ogarnęła i od samego początku sa super nic sie z nimi nie dzieje :)

No na wszystkich, ale ja się już nie mogę doczekać :( A poza tym już mi ciężko, a co dopiero na koniec w grudniu :( ty to już w ogóle masz pewnie ciężko z blizniaczym brzuszkiem ;)

no nie dziwie się :) Ale coś za coś! haha :)
dzwoniłam do tego urzędu stanu cywilnego, no i to prawda idzie coś takiego zrobić jak mówiłaś, wystarczy zaświadczenie od lekarza, że jestem w ciąży, no i musimy obydwoje pojechać coś tam wypełnić, dwa ważne dowody no i dostajemy oświadczenie, że takie coś miało miejsce i potem w szpitalu też wszystko jest jasne i potem może mój sam jechać do urzędu jak się urodzi Hania :) dzięki, że mnie o tym poinformowałaś, bo serio nie wiedziałam, że takie coś się robi :) A przy cesarce, to będzie duża ulga, że nie będe musiała jeździć wszystkiego załatwiać :)

o rany Paulina chyba bym się zapłakała za moim Olim, on taki cycek jeszcze. u Ciebie to troszkę inaczej, bo bez dziecka w domu, tylko mąż :p

Michałek jakiś cichy dzisiaj coś tam się odezwał rano troszkę. pozwoliłam sobie zjeść wafelka, ale jego to nie rusza. W ogóle dziwne te moje drugie dziecię - na ciepłe, na słodkie, na zimne nie reaguje tylko na konkretny żer. się nie dziwię że 2 kg waży ;)

Za 2 godziny się zbieram do endo, zaraz mąż idzie po krzykacza. W ogóle wiecie co on sobie zażyczył? Mleczną kanapkę w nagrodę za to że to przedszkola poszedł, no dobry jest :p

reklama
Do góry