reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Kochane moda jest na szary;)

Emenems pewnie niema na co czekac;) u Nas roznica miala byc 4 latka a teraz to juz nawet niechce myslec jaka przepasc bedzie:/
I wiem ze mozna sobie chciec a zycie i tak to zweryfikuje:/

Wlasnie jestem w przychodni bo chce wolac skierowanie dla corki zeby zbadac jej trombofilie bo genetyk powiedzial ze dziedziczy jeden z tych dwoch moich genow...

reklama
A ja nie mam szarego wózka ;) ani fotelika. Mam granatowy po pierworodnym ;)

Co do różnicy wieku u mnie będzie 19 miesięcy ;) za jakiś czas Wam powiem jak się sprawdza :p
Póki co słabo to widzę, bo Simon zrobił się ostatnio bardzo przytularski i trochę mnie martwi jak zniesie konkurencję. Obecnie ma etap rączkowy i fazę na 'nie rusz to moja mama'. Także ten, może być ciekawie ;)

Dziewczyny wróciłam od ginekologa, no i on stwierdził, że nie będziemy ryzykować z tym moim okiem, więc czeka mnie cesarka. Z jednej strony się ciesze, bo nie oślepne, a z drugiej żałuję, bo chciałabym przeżyć naturalny poród.
No z Hanią wszystko okej, dobrze przybiera na wadze, ja od 3 tygodni przytyłam tylko 1 kg, więc też jest okej, no ale rozchodzi mi się spojenie łonowe. W zasadzie myślałam, że ból podczas chodzenia to kolka, no ale okazało się, że się myliłam i dobrze, że postanowiłam o to zapytać lekarza. Przepisał mi na to jakieś tabletki no i mam mało chodzić i nie dźwigać.
W zasadzie mam mieszane uczucia, po tej wizycie

Kalogr znalazłam Twoją historię i w tym przypadku cc to chyba najlepsze rozwiązanie. I nic się nie martw, że nie będziesz rodzić naturalnie. Serio znam lepsze rozrywki ;) a zdrowie najważniejsze :)

Firanka? W sensie ze co? :D

O takie cos :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1446051802.163284.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1446051802.163284.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1446051802.163284.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry