reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja mam bumbleride indie 4. Lekki, z kołami dużymi i pompowanymi i łatwo składalny do małego rozmiaru. Te parametry były dla mnie najważniejsze.

Małżonek wybrał Jedo Finn gondola plus spacerówka razem z cybexem wyszło 3000 zł cos koło.
Juti no u mnie temat drugiego dziecka a daj bog trzeciego nie jest odległy bo nie msm duzo czasu. :p
Zarodki mi 5 lat przechowują, do kwietnia 2020. Wiec jezeli uda sie ze któryś tak pieknie sie przyjmie jak corka to próbujemy dosc szybko, myślimy jak mała skonczy rok umowic sie na transfer bo nie ma pewności ze którykolwiek z tych 3 co mamy sie odmrozi i przyjmie wiec zebysmy jeszcze ew spróbowali sami.
Takze wiesz :) licze ze któryś z nich czeka cierpliwie na mnie

Ememems na pewno tak będzie. Ja jak wiesz też miałam przygody. Ostatecznie udało się naturalnie i to dość szybko. I tak sobie myślę, że drugie dobrze by było przed 35 rż począć. Więc za jakieś 2 lata trzeba będzie się zabrać do dzieła! ;-)

Juti no dokaldnie - mam o tyle plus ze te zarodki sa z jajeczek jsk miałam 32 lata :) heheh

Oj wiem ze ty tez po przygodach - dobra to sie zgadamy na następne dam ci wczesniej znac kiedy na transfer jade hahahahah

Julia przykro mi bardzo, ale teraz już jak wiadomo co i jak więc będzie z górki ;)
Emenems no rok dwa to najlepsza różnica wieku między dziećmi, ale powiem Ci że ja w pierwszą ciąże zachodziłam bardzo długo i dużo starań było i trwało i trwało ok 3 lat, a teraz się odblokowało i cyk jest drugie, Tobie też tego życzę ;)
ja też mam cybex a wózek w odcieniu brązu choć możliwe że jeszcze jakiś kupię nowy może cybex czarny hehe :D

Julia dobrze,że znasz przyczynę.Mi lekarze po poronieniu kazali się szybko starać jak chcemy kolejne bo są jakieś tam badania ze najlepiej jak nie upłynie 6 miesięcy od poronienia do kolejnej ciąży.

Ech dzisiaj mija rok od mojego poronienia i tak jakoś zdołowana jestem moje dziecko miało by pół roku już.

A ja mam wózek szaro czerwony dla chłopaka(po córce).

Julia, to przykre, ale wiesz na czyms stoisz i jak masz działać. Moja dzidzia, to dziewczynka 1213 g i strasznie ruchliwa, jak na razie oprócz chorób typowo ciążowych i nie uciążliwych, to wszystko w porządku :)
Ja dziewczyny nie miałam problemu z zajściem w ciąże, raz zrobiłam to bez zabezpieczenia i bach jest Hania :) Ale bardzo się z tego powodu ciesze, mimo iż jestem młoda, jakoś od zawsze czułam, że nie jestem typem karierowiczki, raczej kręci mnie stworzenie super kochającej się rodziny :)
I teraz was zaskocze, ja nie mam szarego hahah :D mam beżowo-granatowy :)

reklama
O rany Julia a niedawno o Tobie myślałam... Dobrze że przyczyna już znana i wiesz z czym walczyć. Trzymam kciuki! :)
Co do fotelika ja mam maxi cosi i tyle o nim wiem :p nie mamy auta, był w zestawie do wózka.
Wózek calutki czerwony Quinny Speedi, tylko kocyk szary, parasolka, torba itp wszystko w czerwieni - co by mi chyba synka nie zauroczono :p
U mnie Michałek (drugi synek) będzie ostatnim naszym dzieckiem, różnica między chłopakami 3lata 4m - tyle chciałam :)

Do góry