reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Dziewczyny, wiadomo że różne rzeczy się zdarzają, ale bez przesady. Nie każdemu. Moja kumpela miała 3 ciąże i 3 cesarki i za każdym razem wszystko książkowo. Ona cesarki musiała też przez wadę wzroku.

A mam kuzynkę, która rodziła naturalnie i pękła paskudnie i do tego zszyli ją do kitu i teraz ją boli przy każdym stosunku. I chyba pójdzie na plastykę pochwy bo już ma tego dość.

Także nie ma reguły. Wyluzujcie.

Ja mam kolezanke co ma 5 dzieci co dwa lata każe i drugie było z cesarki średnio udanej bo zrobił jej sie krwiak na bliźnie i ropniak i miała cięte i poprawiane itp a potrm trójkę donosiła planuje kolejne i nosi bikini

Nie wiem sama od czego, ale tak podobno moze byc w ciazy, wszystko tam sie troche rozchodzi. Wczoraj bylam u lekarza, ale wyszlo mi takie cisnienie, ze juz tylko tym sie zajelysmy, bo sie przestraszylam i zapomialam o to zapytac... moja kolezanka byla z tym u ortopedy to dal jej zalecenie do cc gdyby nie ustapilo, u mnie ogolnie najgorzej jest jak sie "narobie" .

Ja nie czułam takiego bólu jeszcze, ale kiedy sie przemecze to brzuch mi twardnieje i skurcze mam moja lekarka mowi ze jezeli po wysiłku sie odczuwa takie bóle to trzeba uważać zeby nie urodzić zbyt wcześnie, wiec moze powinnaś bardziej sie oszczędzać zeby nic sie nie stało.

A cwiczylas chociaz troche na miednice i biodra ? Bo to zwiększa ruchowosc i wtedy nie boli tak przy rozciąganiu sie chociaz nie eiem jak to sie ma do konca do spojenia łonowego czy mozna troche pomoc - ja nie pomogę bo nie mam boli i oststnio skupiłam sie na kroczu zeby do porodu wyćwiczyć
Wspolczuje ...

reklama
Do góry