reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Czesc Julia! Super ze Ci znaleźli przyczynę teraz juz na pewno będzie wszystko dobrze :)
Ja będę mieć dwóch chłopców oboje juz maja po 1400g :) ale grozi nam przedwczesny poród wiec szykuje sie na początek grudnia :)
Ja przytyłam 13kg do tego momentu wiec tragedii nie ma :)

reklama
Dokladnie wazne ze juz wiem! Niestety teraz musze skonsultowac sie z hematologiem, wiec najblizszy termin ma na stycznia 2016!!!!
Prywatnie!!! Ale jest ona polecona, wiec warto czekac bo niekazdy hematolog pomoze by zajsc w ciaze i odpowiednie dawki dopasowac...

10kg to nietak zle na ten tydzien;) najwazniejsza ze dzidzia oki;)

Julia ostatnio myślałam o Tobie! Super, że się odezwałaś!
Dobrze, że znasz już przyczynę. Trzymam kciuki za powodzenie następnych starań. Teraz już na pewno będzie wszystko dobrze!

U mnie chłopak w drodze. Ja mam 6 kg na plusie. I sporo przygód po drodze: plamienie, skurcze, skracanie szyjki, cukrzyca ciążowa. Ale jakoś daję radę. Najważniejsze że z młodym wszystko ok. :-)

Ja mam Maxi Cosi Pebble Plus z bazą. To o tyle fajne, że ta sama baza jest też do fotelika dla starszaka.
I uwaga - w zaskakującym szarym kolorze! ;-)
Wózek też mam szary.

Hej, hej pamięta mnie tu ktoś jeszcze? Jakoś wkręcić się nie mogę w rozmowę, choć czasami wpadam zajrzeć co u Was :)
Niestety z 16miesięczniakiem na stanie ciężko mi znaleźć czas, żeby być na bieżąco.
U mnie wszystko w porządku. Plus osiem na plusie, ciąża bez większych problemów i w końcu ujawnił się drugi syn :)
Termin niezmiennie na 21stycznia wg wszystkich poza moim lekarzem, bo wg niego niewiedzieć czemu na 24.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i brzuszki i postaram się wbić w bieżące tematy ;)

Ja tez szary wózek :)
Ale po pierwsze lubie szary i jie lubie kolorów za bardzo a po drugie paduje do każdej kreacji corki a po trzecie planuje wiecej dzieci ;)

Emenems w moim wózku wnętrze budki jest czerwone dla kontrastu.
Ale też wybierałam pod kątem również kolejnego użytkownika. Bo też bym chciała się jeszcze postarać. :-)
Ale to na razie odległy temat. :-)

reklama
Do góry