reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Haha to ze szary najważniejsze no co ty :) ja chcę granatowy bo i wózek chyba będzie granatowy i granatowa torbę dziś zamówiłam :D

reklama
Vivienne okazalo sie ze mam trombofilie:( i prawdopodbnie dlatego tracilam ciaze, niewiem czy Wam pisalam ale mielismy coreczke.

Moja przyjaciolka byla rownolegle w ciazy jak ja...mialo by tak pieknie...

Emenems dokladnie!!!
Co bedziesz miala?
Jak tam z waga?;) udalo sie malo przytyc?

A co u Was kochane? Bo za duzo czytania;)

Ja mam 10 na plusie ( nie tak mało :)) waze 64 mam 174 - ale w dupie nie przybyło wiec spoko, czuje sie całkiem dobrze, bedzie dziewczynka :) czyli ogolnie jest niezle.

Kurcze no to ci powiem ze trzymam kciuki !! Zastrzyki powinny rozwiązać problem :) i tyle musiałas przejsc kurde no.... Tyle razy cholera jasna - ale wnioski sa i to najwazniejsze !!!

reklama
Witaj Julia. Najwazniejsze ze prawdopodobny powod znany. Zawsze latwiej..
U mnie +7kg juz 68waze przy 169cm i czuje sie jak slon, bedzie chlopiec.. Bylo podejrzenie hipotrofii asymetrycznej ale doszli do wniosku ze on chce byc mniejszy i juz.. Chcieli wlaczyc terapie heparyna drobnoczasteczkowa ktora ma zastosowanie chyba przy zakrzepicach rowniez.
Trzymam kciuki :*

Do góry