reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Tymuniek, bardzo smutne wiesc, nie wiem az co powiedziec bo serce i gardlo sciska. Jedyne co, to trzymam kciuki, bo zawsze jest nadzieja ze nawet najtrudniejsza sytuacja moze miec jeszcze szczesliwe zakonczenie czego Wam z calego serca zycze. Trzymaj sie i pisz, moze bedzie Ci troche latwiej wiedzac ze ktos mysli o Was cieplo i wysyla pozytywna energie.
Czy mozna Ci jakos pomoc?

reklama
Co do tycia- wg wagi u gina (a tylko tam się waże co 3-4 tygpdnie) to mam kilo na minusie, czyli nie przytyłam nic niestety. W poprzedniej ciąży przytyłam 6 kilo w sumie, teraz pewnie nawet tylu nie będzie.

inis- o matko, współczuję. I uważaj na siebie. A babka zero empatii, ja bym sama poleciała Ci tę wodę kupić na jej miejscu

Ludzie mają w dupie kobiety w ciąży. Ostatnio w Auchanie mówię mojemu- idziemy do kasy dla kobiet w ciąży, bo wszędzie kolejki. Jestem to mogę skorzystać. A tam co- dwie osoby przed nami i żadna w ciąży, pełne koszyki, już wypakowane na taśmę w połowie, więc dupa, musiałam czekać ponad 10 czy 15 minut w kolejce. Po co ludzie się pchają do tej kasy jak w ciąży nie są? No dobra tam kolejka mała, ale kurka trochę kultury

Tymuniek- nie wyobrażam sobie co musisz przeżywać. A nie mogą nic zrobić już teraz?

Tymuniek trzymaj się i staraj się myśleć pozytywnie, wiem że to trudne, ze swojej strony mogę tylko powiedzieć że pracuje na oiomie noworodka i miałam juz różnych małych pacjentów- uwierz mi, zdarzają się cuda. Musisz wierzyc że się uda, dbaj o siebie i miej nadzieję. Ściskam cieplutko!

Simka. W auchanie tak jest niestety. Wczoraj bylam i jak zobaczylam ze babka przede mna ewidentnie brzuch widziala odwrocila sie i wyciagala rzeczy "a ty se stoj" a na dodatek slabo mi sie robic zaczelo- jak zawsze gdy stac w miejscu musze. Poszlam do innej kasy i szybciej wyszlam niz tamta :p

reklama
Postanowilam rownie pytac o pierwszenstwo, tam gdzie widze ze jest wyraznie oznaczone a ludzie sie nie kwapia. Ja rozumiem, ze nie kazdy ma radar na ciezarne a czasem brzuchy male albo w kurtkach ale bez przesady.

Dzis np bez zenady postanowilam nie stac w kolejce w przychodni tylko podeszlam do okienka ku oburzeniu ludzi i zapytalam o pierwszenstwo. Ja nie mam sily stac szczegolnie wsrod kichajacych ludzi.

Do góry