Dzień dobry dziewczyny
Zalatany dzień dziś mam, dużo urzędowych spraw do załatwiania. Dopiero do domu weszłam ale kupiłam sobie świeczki zapachowe więc mogę się zrelaksować
Fajnie macie, że dzieciaczki próbują wybierać imiona dla rodzeństwa, super sprawa
chociaż trzeba uważać, bo pomysły mogą być szalone - syn mojej znajomej wybrał dla siostry imię Balladyna
No i tak jak mówi
Vivienne - chyba najważniejsze, żeby pasowało do nazwiska. U nas nazwisko jest krótkie więc imię chcieliśmy dłuższe. Była propozycja na Igę ale ze względu na nazwisko odpadło. A teraz już się do Alicji tak przyzwyczailiśmy, że nie wyobrażamy sobie innego
Chociaż przyznam po cichu, że skrótu Ala nie lubię...
kas - śliczne imię
simka - dokładnie tak jak mówisz, najłatwiej zrobić fotki chociaż ja już nie muszę. Na szczęście o numery z pożyczaniem ubranek się nie boje, po prostu lubię mieć spokój w głowie
Swoją drogą u mnie też okazało się, że nie muszę oddawać, bo przyznałam się znajomym że poruszyłam na forum temat i opinie były podzielone. Nastąpiło wielkie poruszenie, bo one od początku mówiły że to już dla nas jest, a ja chyba odruchowo zrozumiałam że pożyczone. Ale kurcze, nigdy dziecka nie miałam to skąd miałam wiedzieć że tyle rzeczy (bo tego jest naprawdę masa) daje się tak po prostu :-) wyszło zabawnie haha
Imię Emil super, nie często spotykane a jednocześnie bez udziwnień
betina - ładne, klasyczne imiona wybraliście
W ogóle strasznie dużo na wątku dziewczynek będzie, mam rację?