reklama
futurystka
Fanka BB :)
ja mam wizytę dopiero 19 ale aż boję się zapytać ile ten mój klocek waży brzuch mi się tak powiększył, że za niedługo to chyba na taczce będę go woziła
Hej Mamusie mi mała dała popalić w nocy czułam ją jednocześnie po obu stronach brzucha, ciekawa jestem czy taka sama będzie po porodzie czy wręcz przeciwnie, bo niby różnie się mówi o tej aktywności dzieci. Ja mam usg dopiero 29.10 już bym chciała ją zobaczyć
dominikak86
Zaciekawiona BB
Kas88 moja mała tez w nocy daje czadu i spać nie daje. Ciekawa właśnie jestem czy tak jej zostanie jak juz będzie z nami;-)
grubasek 32
Witajcie mamusie mam pytanie bo babka z rejestracji z poradni diabetologicznej na polnej nie dała mi się zapytać. Zarejestrowana jestem na 13 października na wizytę do pani doktor. Czy muszę przyjechać tak jak na pierwszą wizytę na 7 czy jak to wygląda? Nie wiem nie zdążyłam zapytać powiedziałam do której lekarki a ona tylko termin wizyty i się rozlaczyla nie wiem teraz:-(
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Witajcie mamusie mam pytanie bo babka z rejestracji z poradni diabetologicznej na polnej nie dała mi się zapytać. Zarejestrowana jestem na 13 października na wizytę do pani doktor. Czy muszę przyjechać tak jak na pierwszą wizytę na 7 czy jak to wygląda? Nie wiem nie zdążyłam zapytać powiedziałam do której lekarki a ona tylko termin wizyty i się rozlaczyla nie wiem teraz:-(
Niestety tak to wygląda... przynajmniej wyglądało 3 lata temu.
grubasek 32
Vivienne czyli muszę tam być jak na pierwszej wizycie tak?
reklama
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Taaa, przeżywałam rajd do rejestracji za każdym razem... a potem kilka godzin czekania na wizytę :s