reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hej dziewczyny! Miałam dziś wizytę kontrolną u mojej gin i wszystko jest ok poza tym że w przeciągu miesiąca przytylam 5 kg! Do 20 tyg miałam 1 kg do przodu a teraz w przeciągu miesiąca 5, doktor powiedziała że jeżeli rzeczywiście jest tak że nie objadam się( kiepsko u mnie z apetytem) to jest ryzyko że to może byc cukrzyca:(dostałam skierowanie na obciążenie glukoza więc będę robić i zobaczymy. Mam nadzieję że to jednak nie to.

reklama
Mycha spokojnie :) to nie musu byc cukrzyca od razu :)zrob badanie i spokojnie.

Ja nie mierzylam zimowych - w cos wejdę kupiwac nie bede, jesienna na luzie a mam tez bluze ta z uszami to przechodzę do porodu :)

ja dzisiaj miałam ale bez usg, tylko szyjka i tętno. dopiero na następnej wizycie 21 października będzie usg. pisz jak u ciebie :)

reklama
Do góry