reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Cześć Dziewczyny :)
Mam ogromną prośbę, pisze pracę magisterską na temat odżywiania kobiet w ciąży. Jakbyscie były takie mile i wypełniły mi ankietę to bylabym baaardzo wdzięczna :)
Jeśli chodzi o ten 3 dniowy jadłospis to mogą być jakieś przykładowe dni i potrawy, nie musi to być idealnie co np dzisiaj zjadlyscie ;)
Podaje link to ankiety:
https://goo.gl/cjnJgg

Jeszcze raz dziękuje za wypełnienie ankiety, bardzo mi pomozecie :)

reklama
Hej, z racji tego że chyba ostatni dzień ładnej pogody wzięłam się za pranie rożków i ochraniacza do łóżeczka, trochę bałam się w pralce że to wypełnienie się zbije, a wy jak z praniem tych grubszych rzeczy?

Ja dopiero kompletuje, o praniu jeszcze nie myślałam. Nie mam gdzie trzymać ubranek więc i tak by trafiły do kartonu, tak więc w moim przypadku póki co bez sensu.Ale jak najbardziej wszystko w pralce będę prała, a takiego sloneczka aż żal nie wykorzystać.

Dzieci mojej koleżanki dostały gorączki prawie 39 stopni po 5w1 wiec ja nie mam zamiaru. Co do Rota i pneumokoków to sie musze zastanowić i pogadać z moja pediatra bo jest tez rodzinnym i chodzę do niej od 8 lat wiec mam do niej duże zaufanie

Ja Szczepilam syna w Polsce szczepionka skojarzona i byłam mega zadowolona bo mniej szczepień to mniej bólu i mniejsze ryzyko powikłan wiec jeśli jest taka możliwość to polecam. Na pneumokoki został zaszczepiony juz tutaj w uk i tez było ok.

reklama
Do góry