reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hejka. Ja po podglaaniu malucha. Rośnie pięknie i zdrowo. Waży już 800 gram! Cały czas tulił się do mojego łożyska i nie chciał pokazać za bardzo buźki. Zasłaniał się rączką. Potem łapał się ręką za stopę. No i pokazał nam język!!! I lizał łożysko. No czad po prostu!
A i oczywiście w całej okazałości pokazał klejnoty rodowe! ;-)

reklama
Ja miałam wizytę tydzień temu i Maleńka ważyła 680 gram a to był 24,4tc. Ale dzieciaki rosną. Dzisiaj śniło mi się że stałam w kuchni z moją mamą i nagle urodziłam i tak trzymam dziecko na ręku i cała rodzina nade mną zastanawia się jak przeciąć pępowine... Jeju jakie schizy. Sny w ciąży są takie realne, można się przestraszyć:-)

Emenems widzisz? To nie Ty tyjes tylko córa rośnie! Zresztą w Twoim przypadku widać to gołym okiem. :-)

Paulettah nie wiem czy bliźniaki tak samo. Myślę, że na tym etapie może tak być. Pewnie potem trochę zwalniają jak mają już mniej miejsca. :-)

reklama
Do góry