reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja w jesienna jeszcze się spokojnie zapinam wiec nie kupuje, a zimowej chyba też nie będę kupować po pierwsze tutaj w uk nie ma aż takich strasznych zim a po drugie to prawie zawsze jeżdżę samochodem wiec myślę że ciepły sweter i rozpieta kurtka wystarczy więc na te 2 miesiące nie będę kupować kurtki bo szkoda kasy ;-)

reklama
Ja mam kurtkę kupiona od wakacji bo trafiłam na wyprzedaże w UK o kupiłam za 8 euro :) jest taka cieplejsza jesienna ale biorąc pod uwagę ze chodzić raczej nie będę to tyle co do samochodu na zimę będzie oki :)

Iwix ja właśnie idę na lumpy ale nie spodziewam się czekającej na mnie ciążowej zimowej kurtki ;)
Jesienna mi się dopina ale już ledwo. W pierwszej ciąży chodziłam w niej do końca ale ponczo na wierzchu i rozpieta kurtka no i urodziłam w pierwszej połowie listopada... Zimowej nie dopne juz żadnej... Będę szukać na Olx używek

Hejka mamusie ja dzisiaj wracam do domu. Cukry wiem co i jak. Insulinę mam zmniejszoną. Za trzy tygodnie mam się zgłosić ponownie na ten oddział na kontrolę bo mała ułożona jest posladkowo ale jest wszystko dobrze

hej mamuśki, u nas już jest tak zimno że ja już muszę wyciągnąć płaszczyk mam taki ala mocher ale nie wiem czy przechodzą aż do grudnia haha,
wczoraj mój szanowny mąż w końcu zrobił przemeblowanie w pokoju i zrobiło się trochu miejsca na komodę i łóżeczko, chcę kupić nie takie standardowe tylko takie mniejsze ala kołyska/kosz mojżesza może widziałyście coś w tym stylu?będę wdzięczna za każdą pomoc
brzuch mi urósł kurka ach!:szok:

reklama
Hej. Ja na jesień kupiłam kurtkę w Biedronce bo jest rozciągliwa. A na zimę muszę coś skołować jeszcze. Może z Lidla się uda albo szmatex jakiś czy Pepco...

Fajne są te kosze. Ja bym w necie szukała. Allegro np. Albo używany na olx może się fajny trafić. Taki kos jest chyba max do pół roku, więc prawie nówka nawet używane. Tylko materac wtedy nowy.

Grubasek super że wychodzisz i z dobrymi wynikami i ustawioną cukrzycą.

Do góry