reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Moja położną mówiła , że miała niedawno poród ze trzech lekarzy z usg mówiło ze dziewczynka a tu przy porodzie siusiak się pokazał, i powiedziała , że zawsze jest tylko maks 99 % pewności :p

To dopiero była by jazda gdyby tak u nas było, mówią , że dziewczynka a przy porodzie chłopiec :-D Taka jedna kobieta na pierwszym usg powiedzieli je chłopiec na następnym ,że przykro ale zaszła pomyłka i będzie dziewczynka a przy porodzie okazało sie ,że chłopiec. Więc ja na potwierdzenie , że faktycznie dziewczynka muszę poczekać do 14 października.

Moja znajoma miała całą ciążę mówione że chłopak a urodziła się dziewczynka. Ale to w Anglii było a tam usg chyba położne robią.
A ubranka które miała dla chłopca ma mi przysłać!!! :-D

Ja od kuzynki dostałam karton ubrań i częsc dziewczynkowych. Jak je już przebiorę to zrobię fotki tych co nie wykorzystam i Wam wrzucę. Może któraś z Was będzie chciała. Ale to w przyszłym tygodniu.

Emenems ja byłam klasycznym genderem od małego. Całe życie w spodniach. Spódnicę miałam przez lat sztuk 1. Na apele i inne takie. Łaziłam po drzewach, bawiłam się samochodami itp. Nawet dowodziłam grupą chłopaków z podwórka. Więc wcale bym się nie zdziwiła gdyby moja córka była też tego typu.
Do dziś mam przyjaciół facetów i w większości kumpli.
A swoją bardziej kobiecą stronę to tak pod koniec studiów chyba zaczęłam lubić i podkreślać. :-)

Co do pieluch to ja zacznę pampersem a potem zobaczymy co dziecko będzie tolerować najlepiej. :-)

Emenems ja byłam klasycznym genderem od małego. Całe życie w spodniach. Spódnicę miałam przez lat sztuk 1. Na apele i inne takie. Łaziłam po drzewach, bawiłam się samochodami itp. Nawet dowodziłam grupą chłopaków z podwórka. Więc wcale bym się nie zdziwiła gdyby moja córka była też tego typu.
Do dziś mam przyjaciół facetów i w większości kumpli.
A swoją bardziej kobiecą stronę to tak pod koniec studiów chyba zaczęłam lubić i podkreślać. :-)

Co do pieluch to ja zacznę pampersem a potem zobaczymy co dziecko będzie tolerować najlepiej. :-)

O to jak ja !! Mowilam ze nigdy do slubu nie pojde w sukni:) hahahhbez kitu :)

Zawsze bawiłam sie z kolegami ścigałam włosy na krotko a matka w niedxiele do babci na sile mnie ubierała w sukienki - wyglądało to komicznie conajmniej :)

Ja dziś chciałam zakupić też pampersa bo była promocja ale coś mnie powstrzymało i zaczęłam czytać opinie... i wyszło na to że pampersy najczęściej uczulają poza tym cena też jest duża i tak się zastanawiam nad kupnem innych a jeżeli będzie coś nie tak to na końcu pampers.

Ja od początku pampersy z córką i teraz również te zielone i białe są super bo np te pomarańczowe to owszem uczylają nawet pani dr mi mówiła żeby ich nie kupować bo zawierają jakieś perfumy, pewnie dlatego takie tanie :p

reklama
no nie starszcie z tymi pomyłkami bo ja ma zdjęcia z męskością IMG_20150904_2_48.jpg

IMG_20150904_2_49.jpg

Załączniki

• IMG_20150904_2_48.jpg
    IMG_20150904_2_48.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 134
  • IMG_20150904_2_49.jpg
    IMG_20150904_2_49.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 128
Do góry