reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Moja położną mówiła , że miała niedawno poród ze trzech lekarzy z usg mówiło ze dziewczynka a tu przy porodzie siusiak się pokazał, i powiedziała , że zawsze jest tylko maks 99 % pewności :p

To dopiero była by jazda gdyby tak u nas było, mówią , że dziewczynka a przy porodzie chłopiec :-D Taka jedna kobieta na pierwszym usg powiedzieli je chłopiec na następnym ,że przykro ale zaszła pomyłka i będzie dziewczynka a przy porodzie okazało sie ,że chłopiec. Więc ja na potwierdzenie , że faktycznie dziewczynka muszę poczekać do 14 października.

Moja znajoma miała całą ciążę mówione że chłopak a urodziła się dziewczynka. Ale to w Anglii było a tam usg chyba położne robią.
A ubranka które miała dla chłopca ma mi przysłać!!! :-D

Ja od kuzynki dostałam karton ubrań i częsc dziewczynkowych. Jak je już przebiorę to zrobię fotki tych co nie wykorzystam i Wam wrzucę. Może któraś z Was będzie chciała. Ale to w przyszłym tygodniu.

Emenems ja byłam klasycznym genderem od małego. Całe życie w spodniach. Spódnicę miałam przez lat sztuk 1. Na apele i inne takie. Łaziłam po drzewach, bawiłam się samochodami itp. Nawet dowodziłam grupą chłopaków z podwórka. Więc wcale bym się nie zdziwiła gdyby moja córka była też tego typu.
Do dziś mam przyjaciół facetów i w większości kumpli.
A swoją bardziej kobiecą stronę to tak pod koniec studiów chyba zaczęłam lubić i podkreślać. :-)

Co do pieluch to ja zacznę pampersem a potem zobaczymy co dziecko będzie tolerować najlepiej. :-)

Emenems ja byłam klasycznym genderem od małego. Całe życie w spodniach. Spódnicę miałam przez lat sztuk 1. Na apele i inne takie. Łaziłam po drzewach, bawiłam się samochodami itp. Nawet dowodziłam grupą chłopaków z podwórka. Więc wcale bym się nie zdziwiła gdyby moja córka była też tego typu.
Do dziś mam przyjaciół facetów i w większości kumpli.
A swoją bardziej kobiecą stronę to tak pod koniec studiów chyba zaczęłam lubić i podkreślać. :-)

Co do pieluch to ja zacznę pampersem a potem zobaczymy co dziecko będzie tolerować najlepiej. :-)

O to jak ja !! Mowilam ze nigdy do slubu nie pojde w sukni:) hahahhbez kitu :)

Zawsze bawiłam sie z kolegami ścigałam włosy na krotko a matka w niedxiele do babci na sile mnie ubierała w sukienki - wyglądało to komicznie conajmniej :)

Ja dziś chciałam zakupić też pampersa bo była promocja ale coś mnie powstrzymało i zaczęłam czytać opinie... i wyszło na to że pampersy najczęściej uczulają poza tym cena też jest duża i tak się zastanawiam nad kupnem innych a jeżeli będzie coś nie tak to na końcu pampers.

Ja od początku pampersy z córką i teraz również te zielone i białe są super bo np te pomarańczowe to owszem uczylają nawet pani dr mi mówiła żeby ich nie kupować bo zawierają jakieś perfumy, pewnie dlatego takie tanie :p

reklama
no nie starszcie z tymi pomyłkami bo ja ma zdjęcia z męskością IMG_20150904_2_48.jpg

IMG_20150904_2_49.jpg

Załączniki

• IMG_20150904_2_48.jpg
    IMG_20150904_2_48.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 127
  • IMG_20150904_2_49.jpg
    IMG_20150904_2_49.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 122
Do góry