reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Witam z rana :)

pruska - ja tez wizytę mam 28 i po niej planuję powiedzieć szefowi, bo bede sie z nim widziec na poczatku czerwca, zobaczymy jaka będzie reakcja, daj znac jak u ciebie pójdzie :)

Tutti - ale jak to żeby biustu nie dotykać ?? mój tz juz urósł ze dwa rozmiary, ale na razie dam rade spac na brzuchu jeszcze :p

Zaczełam się martwić wczoraj bo sprawdzałam swój brzuch i był kompletnie pusty.. nic żadnego zgrubienia nie mogłam wyczuć :( dopiero po jakims czasie znalazłąm jakas malą twardszą kulkę.. ajj jak nie moge doczekac się wizyty, modle się żeby wszystko było ok...

madziarra - jak fajnie.. tez chce na urlooop :)

reklama
Hej dziewczyny, podczytuję Was i mam cichą nadzieję, że do Was dołączę. OM 18.04, kilka testów - wszystkie blada druga kreska. 29.05 pierwsza wizyta. Ale się stresuję!! Nie mam jak zrobić bety niestety dlatego muszę się podenerwować do przyszłego piątku.
Mam już córę 2 latka i 3 miesiące :) będę Was podczytywać a jak będę miała pewność, że to ciąża to dołączę pełną parą.. Te badziochy na teście trochę mnie martwią :(

Dziekuje dziewczyny :)

Inis ja tez wlasnie mam zamowiona ale pierwsza przymiarke mam w czerwcu dopiero :)

Aktina oj Ci szefowie to wyzwanie :) strasznie sie stresuje tym :)

Błęktina Orchidea witam Cie Kochana trzymam kciuki a wizyte masz dzien po mnie ;)

mali - trzymam kciuki żeby wszystko było ok :)

błękitna - to jeszcze tydzień do wizyty i wszystko bedzie jasne :) ale weź tu tyle wytrzymaj hehe

pruska- ja jakos ostatnio przestałam o tym myślec bo sobie wymysliłam ze po wizycie powiem, i całkiem zapomniałam ze musze, teraz mi się powoli przypomina hehe, będzie ciekawie coś czuje :D

mali - trzymam kciuki żeby wszystko było ok :)

błękitna - to jeszcze tydzień do wizyty i wszystko bedzie jasne :) ale weź tu tyle wytrzymaj hehe

pruska- ja jakos ostatnio przestałam o tym myślec bo sobie wymysliłam ze po wizycie powiem, i całkiem zapomniałam ze musze, teraz mi się powoli przypomina hehe, będzie ciekawie coś czuje :D

A masz umowe na stałe?:)

reklama
Błękitna Orchidea, ja też taką bledziutką kreskę mam, ale mam nadzieję, że to jest TO :) I tak mi się wyliczyło, że termin porodu to byłby 1 luty...
Mali.. to straszne, trzymaj się Kochana.

Do góry