reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dobry wieczor Wszystkim :))
dziekuje za mile przyjecie:)
Emenens- juz chcialam pisac, ze moze kiedys uda nam sie spotkac na soczek a wlasnie doczytalam, ze mieszkasz w Norwegii:) Mam rodzine Jakies 80 km od Oslo w Kongsberg, Mielismy leciec w odwiedziny w maju, ale rowniez boje sie, ze lot moglby zaszkodzic. Fajnie, ze udalo sie zalatwic usg. U mnie objawy zaczely sie na przelomie 8/7 tydzien, moja mama w ogole nie miala prawie zadnych, pracowala do samego porodu, z kolei kuzynka nalezy do "szczesliwego" 5% grona kobiet, ktore wymiotuja cala ciaze, kazda z nas jest inna. Wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki za sobotnie usg:)

Inis, mam dokladnie to samo:( na szczescie zredukowaly sie do 2 dziennie, moje "poranne mdlosci" koncza sie codziennie ok 16.00. Trzymaj sie, za chwilke rozpocznie sie drugi, spokojny trymestr:)

Zabila, piekna beta:)

Karolina, swietne wiesci:) mi jeszcze zostalo pare dni do usg, juz sie denerwuje:)

Joa, WSZYSTKO Nawet moj K. i synek jakos inaczej i intensywniej pachna:D

Simka, pogon meza:) teraz to podwojnie maja za zdanie traktowac nas jak ksiezniczki:)

Atkina, Pruska, poncho dobry patent, przychodzilam czesc zimy, pozniej udalo mi sie wylicytowac Swietna kurtke ciazowa za 40 zl na allegro a w lumpexie zaopatrzylam sie w 3 pary spodni za grosze:)

Ja wlasnie wykorzystuje te kilka godzin bez mdlosci na powiedzmy "relaks", jak sobie pomysle, ze od rana wszystko od poczatku.... Byle do II trymestru. A jak u was Dziewczyny, jak samopoczucie?, tez sie tak wzruszacie blahostkami?

reklama
heeej :) jeden dzien a tyle nowych styczniowek na forum :p
Limonka- znamy sie ze staraczek wiosennych,chociaz moze nie pamietasz bo ja sie duzo tam nie udzielalam;-) i krotko
no tak co do humorkow- ja mam dzis bardzo kiepski dzien,plakalam bez powodu(cos typu:bo szafka jest otwarta to se poplacze)

no a pojutrze,w sobote po 11 mam wizyte.mam tylko nadzieje,ze nie rozplacze sie w poczekalni tak jak 2tyg temu:( bo lekarz pomysli ze jestem jakas przesadzona haha:p

Ja jeszcze nie płaczę ;) ale zdziwiłam się ze tak szybko mecze się praca. Dwie ostatnie godziny nie moglam sobie miejsca znaleźć. Podbrzusze ciągnęło plecy dokuczaly. Ciezko mi dzisiaj było 8h siedzieć i pracować przy komputerze. A od przyjścia z pracy leze i na zmianę ogladam tv i śpię. A na głowie koniec studiów sesja i końcówka pisania pracy magisterskiej:))

Limonka - sie mozemy spotkac bezdenna urlopie dwa tygodnie za miesiac :) s z kongsberga jest moj ginekolog co mnie dp kliniki w porsgrunn skierował to obok :)

No to nie tylko ja nie latam heheh

Objawy w postaci denerwujących boli głowy ... Moja pierwsza ciaza wiem nie wiem co sie spodziewać wszystko nowe :D

No ja tez .... Ale zobaczymy nie nastawiam sie na serduszko ale chociaz na potwierdzenie ze ktos tam walczy :)

Za tydien trugie to moze na tamtym bedzie

heeej :) jeden dzien a tyle nowych styczniowek na forum :p
Limonka- znamy sie ze staraczek wiosennych,chociaz moze nie pamietasz bo ja sie duzo tam nie udzielalam;-) i krotko
no tak co do humorkow- ja mam dzis bardzo kiepski dzien,plakalam bez powodu(cos typu:bo szafka jest otwarta to se poplacze)

pewnie, ze Ciebie pamietam Kochana! Jeszcze raz gratuluje:)

Ja to moge nawet na reklamach plakac:happy:

Dobry wieczor! Ale dzis zaszalalyscie! Musze nadrobic caly watek! Ja zapracowana bylam i nawet sekundy Nie mialam zeby odpisac! Teraz czytam co tam sie wydarZylo dzis i odpisze! P.S. Pierwsze mdlosci mnie dopadly

reklama
Do góry