reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Halo :szok: cisza i pusto od wczoraj. Wczoraj jak M. wrócił z pracy mała usłyszała jego głos to fikała koziołki z radości , że tata wrócił do domu. Rozbrykana była dobre ponad pół godziny, wieczorem też fikała ale jak już wieczorem w łóżku leżeliśmy i położył rękę na brzuchu mała zastrajkowała i była grzeczna pewnie spała;-)
Dzisiaj tez chciał poczuć jak fika ale chyba miała na ojca focha była spokojna.

reklama
Mój synek też tak robi. Szaleje to wołam męża zeby poczuł. On kładzie rękę i zapada cisza....

Małe złośliwce po prostu! ;-)

Fajnie, że u Was lepiej. :-)

hej dziewczynki,
mało piszecie więc w końcu jestem na bieżąco ;)
wczoraj miałyśmy na szkole rodzenia spotkanie z doktorkiem opowiadał jak to poród się odbywa co i jak krok po kroku, aż wszystko mnie zaczęło boleć jak tego słuchałam, podziwiam wszystkie kobiety które rodzą sn i to np 3-4 dzieci :O
Paulettah współczuje dolegliwości mi było niedobrze w niedziele i trochę wczoraj ale na szczęście przeszło już
Grubasek dobrze że już lepiej u Was ;)

ja już dla dzidziusia mam prawie wszystko jeszcze tylko śpiworek, kocyki i nowa pościel jak już wymyślę co tu z tym łóżeczkim wykombinować hehe

Ja już sie nie mogę doczekać wizyty mam w poniedziałek 28. Zimno dzisiaj u nas strasznie a u was?
Ciekawe co mi lekarka znowu zleci jak jej opowiem o moich dolegliwościach :)

Ja jeszcze musze kupic rzeczy z kategorii spanie i higiena i będzie wszystko :)

reklama
Do góry