reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Kasiasierpien - to 38 lat temu było, to tez inne myslenie troche było u ludzi, tym bardziej na wsiach :p

mika06 - ja miałam na poczatku tak własnie kapkę rózowego czegos, ale chyba to było po prostu z prekrwienia szyjki, bo się nie powtórzyło, mam nadizeję że u Cb bedzie tak samo :)

pruska - o ja cie, współczuję .. ja tez zsamymi facetami pracuję, ale na szczeście żadko sie z nimi widuję :):) Szef mi nigdy żadnych aluzji o ciąży nie robił, chyba myślał ze jedna córka mi wystarczy, wiec kompletnie nie wiem czego się spodziewać :D ale wiem, ze kiedys przedemną pracowała dziewczyna z małym dzieckiem, robiła wszystko w domu, wiec mam nadzieję ze jego podejscie w tej kwestii się nie zmieniło :)

Madziarra, Emenems - ja mam to samo, ciagle myśle czy wszystko ok.. ale wizyta za tydzień.. czekam z niecierpliwościa :)

Patrze dziewczyny ze juz mówiłyście o ciązy w większosci.. kurcze a ja jakos nie umiem, nie chce tez za wczesniej powiedziec w razie "w" bo potem tez by było niefajnie.. na szczescie tez mam umowe na stałe.. ale to jednoosobowa działalność, wiec na dobrą sprawę, jeden dzien i zamknięta .. ehh no zobaczymy

Cześć Dziewczyny:) mozna do Was dołączyć? Wprawdzie termin mam na koniec grudnia, jednak czuje, ze będę styczniowa mama:) a poza tym widzę tutaj sporo znajomych "twarzy" z forum starających sie:) Jest to moja druga ciaza równo rok od porodu:) jestem z Trojmiasta, pozdrawiam i gratuluje wszystkim:)))

Cześć Dziewczyny:) mozna do Was dołączyć? Wprawdzie termin mam na koniec grudnia, jednak czuje, ze będę styczniowa mama:) a poza tym widzę tutaj sporo znajomych "twarzy" z forum starających sie:) Jest to moja druga ciaza równo rok od porodu:) jestem z Trojmiasta, pozdrawiam i gratuluje wszystkim:)))

Witaj Limonka :):*

limonka87 - witaj :) gratulacje :):)

simka - dokładnie .. jeszcze w tej polsce takie drogie te wakacje ze nie wiem czy gdzies za granice nie pojechac - przynajmniej pogoda pewniejsza :) tez nie wiem czy pojedziemy, bo pare tys trzeba w auto włożyć.. ;/ 3 wesela ... ehh ale jakos to będzie :)

dziewczyny naliczyłam, ze jest juz nas 28 :)

To juz sporo :) a wiecie ze ja nie chcialam byc w zaawansowanej ciazy w zime bo mam wrazenie ze w kurtke sie nie dopne ;)

może tak być że sie nie dopniesz :D tez sie tego boje bo te kurteczki to same s-ki takie na styk :p noo ale moze coś znajdziemy :D jakieś poncho :D

reklama
Do góry