reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Czesc! Trudno za wami nadazyc :-(
U mnie wczoraj byla wizyta u dermatologa z moimi wylkanami na twarzy dekolcie i ramionach dostalam masc na zamowienie robiona pozniej bylam u gina. Moja kruszynka wazy 560g i stoi slicznie na nozkach niechce stac na glowie :p
Emenems gratulacje dla siostry :-) szkoda tylko ze bez mamy ani rusz :-/
Pauletta gszie takie cudne spiworki zakupilas??
Nieobrazcie sie ale chwilowo rzadziej zagladam bo mam umierajacego dziadka zalamana mame do tego w piatek mielismy jechac na weekend do szczawnicy a okazuje sie ze jednej parze dzidzia sie rozchorowala i pojedziemy tylko w 2 jesli pojedziemy.... bo rozwazamy oddanie dziadka do hospicjum bo w domi nieedaja z nim rady :-( przepraszam za smecenie :-( postaram sie was w weekend nadrobic i zobaczyc co u kogo bo ponad tydzien nieczytalam!! Szok!
Powoem wam jeszcze ze cala sobote nieczulam ruchow w nocy w tez nie az w niedziele do szpitala pojechalam polozna podpiela mi ktg i po chwili zlapala serduszko i okazalo sie ze mala chyba przysnela i od niedzieli znow slicznie kopie mnie po pecherzu nozkami :-)
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace :-)
To juz prawie wszyskie znamy plec dzidziusiow :-)

Karola na Allegro.

Znam to mój dziadek zmarł w marcu w tym roku. Miał raka jelita z przerzutami na płuca i wątrobę. Walczył prawie 5 lat. Moja babcia żyje poza tym obi z mama w jednym domu mieszkali wiec dziadek byl z nami do końca ja tez przyjeżdżałam w weekendy i jak tylko dałam radę ale po tym jak zabrali mu chemię wszystko skończyło sie w miesiąc. Ale teraz jest mu lepiej tak sobie myśle i pomysł ze dla Twojego dziadka to tez będzie koniec bólu i cierpienia :) poza tym koj mi sie śni co miesiąc i podpowiada co w domu i jak robić (miał firmę budowlana i sam pracował) wiec cały czas czuje go blisko :)

reklama
xkarola faktycznie dawno Cie nie było, współczuję choroby dziadka - cała rodizna przez to pewnie "choruje" co poradzić :( ważne ze z córeczkąwszystko ok, no i trzymam kciuki za wyjazd, tkai we dwójkę tez moze być super, być mooże tez we 3 pojedziemy do Rabki i Zakopanego, ale jak cos to w październiku dopiero :(

Paulettach - i ja tyle miałam z Anitką, ale teraz najbliższy szpital 30.. serio mam shiza ze bedzie nowy rok, zapada i nikt drogi nie odśnieży bo i takie przypadki były.. całe szczescie ze to w miare czesto uczesczana droga ale praktycznie co roku jest tak ze jak napada duzo sniegu to da się tylko po sladach innych samochodów w żłówim tempie jechac :p Suma sumarum, modle się o zime bez sniegu :)

xkarola faktycznie dawno Cie nie było, współczuję choroby dziadka - cała rodizna przez to pewnie "choruje" co poradzić :( ważne ze z córeczkąwszystko ok, no i trzymam kciuki za wyjazd, tkai we dwójkę tez moze być super, być mooże tez we 3 pojedziemy do Rabki i Zakopanego, ale jak cos to w październiku dopiero :(

Paulettach - i ja tyle miałam z Anitką, ale teraz najbliższy szpital 30.. serio mam shiza ze bedzie nowy rok, zapada i nikt drogi nie odśnieży bo i takie przypadki były.. całe szczescie ze to w miare czesto uczesczana droga ale praktycznie co roku jest tak ze jak napada duzo sniegu to da się tylko po sladach innych samochodów w żłówim tempie jechac :p Suma sumarum, modle się o zime bez sniegu :)

Będzie dobrze na pewno dowiesz sie wcześniej kiedy wychodzisz i uda sie to tak zorganizować ze nie będziecie ani długo ani w mrozie jechać :)

Atkina no ładnie. Juz Anitka narzeczonego ma ;)

Marcepanek mi tez bylo wszystko jedno. Tak samo bym się z córki cieszyła. Ale się ciesze strasznie ze w koncu wiem.

Juti to niedlugo daj sobie spokój i odpocznij od pracy :)

Karola na Allegro.

Znam to mój dziadek zmarł w marcu w tym roku. Miał raka jelita z przerzutami na płuca i wątrobę. Walczył prawie 5 lat. Moja babcia żyje poza tym obi z mama w jednym domu mieszkali wiec dziadek byl z nami do końca ja tez przyjeżdżałam w weekendy i jak tylko dałam radę ale po tym jak zabrali mu chemię wszystko skończyło sie w miesiąc. Ale teraz jest mu lepiej tak sobie myśle i pomysł ze dla Twojego dziadka to tez będzie koniec bólu i cierpienia :) poza tym koj mi sie śni co miesiąc i podpowiada co w domu i jak robić (miał firmę budowlana i sam pracował) wiec cały czas czuje go blisko :)
Dzieki :) dziadek walczy8 rok z rakiem zaczelo sie od krtani a teraz w ciagu kilku miesiecy przerzuty na wszystko kosci watrobe nerki jelita na wszysatko(poza mozgiem) wczoraj okazalo sie ze drgawki ktore ostatnio ma to padaczka i do tego przerzut wlasbie do mozgu :( lezy biedny w szpitalu przywiazany pasami bo robi rozbe rzecY :-( ehhh szkoda gadac moze i lepiej gdyby jego cierpienie sie skobczylo ale jak my to przezyjemy :-( byl najcudowniwnszym czlowiekiem :-( koniec smecenia lece rovic zupke dla malej puki spi :-(

pisalyscie kiedys o serialach iiii zaczelam ogladam namietnie the walking dead czy jakos tak :p jestem przy 5 sezonie :-D

Wy juz tu wyprawki szykujecie a moimi jedynymi lupami sa niedrapki w smyku i dwie pary bodziakow. Siostra zakupila jakies slodkie skarpetusie i tez body. Dostalam paczke od kolezanki z angli z hustawka i mata edykacyjna i tona ubran dla chlopczyka niestety :-(
uploadfromtaptalk1441799038011.jpguploadfromtaptalk1441799064935.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1441799038011.jpg
    uploadfromtaptalk1441799038011.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 67
  • uploadfromtaptalk1441799064935.jpg
    uploadfromtaptalk1441799064935.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 62
Dzieki :) dziadek walczy8 rok z rakiem zaczelo sie od krtani a teraz w ciagu kilku miesiecy przerzuty na wszystko kosci watrobe nerki jelita na wszysatko(poza mozgiem) wczoraj okazalo sie ze drgawki ktore ostatnio ma to padaczka i do tego przerzut wlasbie do mozgu :( lezy biedny w szpitalu przywiazany pasami bo robi rozbe rzecY :-( ehhh szkoda gadac moze i lepiej gdyby jego cierpienie sie skobczylo ale jak my to przezyjemy :-( byl najcudowniwnszym czlowiekiem :-( koniec smecenia lece rovic zupke dla malej puki spi :-(

pisalyscie kiedys o serialach iiii zaczelam ogladam namietnie the walking dead czy jakos tak :p jestem przy 5 sezonie :-D

Mi kiedys ktos powiedział ze smierć jest tak samo ważna jak narodziny bo gdyby nie była Bog nie obdarowałby nas jednym i drugim.
Duzo siły dla was :***

No to w koncu kolezanko sie wzięłas za porządne kino serialowe hahaahh:) czekam na nowy sezon w pazdzirniku !!

reklama
Mi kiedys ktos powiedział ze smierć jest tak samo ważna jak narodziny bo gdyby nie była Bog nie obdarowałby nas jednym i drugim.
Duzo siły dla was :***

No to w koncu kolezanko sie wzięłas za porządne kino serialowe hahaahh:) czekam na nowy sezon w pazdzirniku !!
Dziekujemy piekne slowa :-)
Wlasnie staram sie obejrzec wszystko przed pazdziernikiem :p ale kiedys pol soboty lezalam i ogladalam i musialam miec kilka dni odpoczynku bo naraz to za duzo :p
Ale fajna mata!
Mata super moja Emilka lezy i jest zachwycona a mam nadzieje ze dzidzia tez bedzie szczesliwa :-)
Polecam tez hustawki bo mialam przy emilce podobna tylko inny wzor i super sie przydawala!

Do góry