Czesc! Trudno za wami nadazyc :-(
U mnie wczoraj byla wizyta u dermatologa z moimi wylkanami na twarzy dekolcie i ramionach dostalam masc na zamowienie robiona pozniej bylam u gina. Moja kruszynka wazy 560g i stoi slicznie na nozkach niechce stac na glowie
Emenems gratulacje dla siostry :-) szkoda tylko ze bez mamy ani rusz :-/
Pauletta gszie takie cudne spiworki zakupilas??
Nieobrazcie sie ale chwilowo rzadziej zagladam bo mam umierajacego dziadka zalamana mame do tego w piatek mielismy jechac na weekend do szczawnicy a okazuje sie ze jednej parze dzidzia sie rozchorowala i pojedziemy tylko w 2 jesli pojedziemy.... bo rozwazamy oddanie dziadka do hospicjum bo w domi nieedaja z nim rady :-( przepraszam za smecenie :-( postaram sie was w weekend nadrobic i zobaczyc co u kogo bo ponad tydzien nieczytalam!! Szok!
Powoem wam jeszcze ze cala sobote nieczulam ruchow w nocy w tez nie az w niedziele do szpitala pojechalam polozna podpiela mi ktg i po chwili zlapala serduszko i okazalo sie ze mala chyba przysnela i od niedzieli znow slicznie kopie mnie po pecherzu nozkami :-)
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace :-)
To juz prawie wszyskie znamy plec dzidziusiow :-)
Karola na Allegro.
Znam to mój dziadek zmarł w marcu w tym roku. Miał raka jelita z przerzutami na płuca i wątrobę. Walczył prawie 5 lat. Moja babcia żyje poza tym obi z mama w jednym domu mieszkali wiec dziadek byl z nami do końca ja tez przyjeżdżałam w weekendy i jak tylko dałam radę ale po tym jak zabrali mu chemię wszystko skończyło sie w miesiąc. Ale teraz jest mu lepiej tak sobie myśle i pomysł ze dla Twojego dziadka to tez będzie koniec bólu i cierpienia poza tym koj mi sie śni co miesiąc i podpowiada co w domu i jak robić (miał firmę budowlana i sam pracował) wiec cały czas czuje go blisko