reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
myślę że spoko tylko takiemu małemu ze szpitala to moze być ciężko założyć jakiekolwiek dlatego szukałam takich zamkniętych jak ten drugi masz :)

Simka ja mając parke teraz jestem nastawiona obojętnie ;)
W sumie ważne by zdrowe było i tyle. Jedynie ciekawość mnie zżera bo chciałabym już wiedzieć :)
A to dopiero za 8dni USG.
Czekam na foty w takim razie :)

Paulettah dobre beda pod spod przeciez skarpetki czy też pajac ,a i kocyk na fotelik dasz. Ciepłe są bo jak już pisałam moj syn miał identyczne :)

Aktina już narzeczony ;)

Marcepanek, niestety nie ma tak dobrze. Mam kupę pracy i terminy mnie gonią.
Oczy na zapałki i próbuję robić...ehhhh.... Chciało się babie pracować w ciąży to ma!

Paulettah aaa :) Pewnie masz racje, tylko ja się tyle wymarzłam dojezdzajac w zime pociagiem do Białegostoku do szkoły a potem tyle wymeczyłam jeżdzac autem po zaspach sniegu że się zwyczajnie boje jak to bedzie w ogóle tam dotrzec w sam srodek zimy na poród i wracac z takim maluchem że chyba jestem zwyczajnie przewrażliwiona :D

Marcepanek - taak w tamtym roku byli razem w grupie, ale w tym juz nie są :( wieczorem juz w domu tego dnia którego dostałą te spineczki mówie do Anitki idz pokaż dla taty co i od kogo dostałąs i ona do Piotrka z tekstem "Patrz tato to dostałąm od mojego najukochańszego narzeczonego Emila" :D Noo spodobał się jej :) Ma gust, taki grzeczny i ułożony chłopczyk :D

reklama
Czesc! Trudno za wami nadazyc :-(
U mnie wczoraj byla wizyta u dermatologa z moimi wylkanami na twarzy dekolcie i ramionach dostalam masc na zamowienie robiona pozniej bylam u gina. Moja kruszynka wazy 560g i stoi slicznie na nozkach niechce stac na glowie :p
Emenems gratulacje dla siostry :-) szkoda tylko ze bez mamy ani rusz :-/
Pauletta gszie takie cudne spiworki zakupilas??
Nieobrazcie sie ale chwilowo rzadziej zagladam bo mam umierajacego dziadka zalamana mame do tego w piatek mielismy jechac na weekend do szczawnicy a okazuje sie ze jednej parze dzidzia sie rozchorowala i pojedziemy tylko w 2 jesli pojedziemy.... bo rozwazamy oddanie dziadka do hospicjum bo w domi nieedaja z nim rady :-( przepraszam za smecenie :-( postaram sie was w weekend nadrobic i zobaczyc co u kogo bo ponad tydzien nieczytalam!! Szok!
Powoem wam jeszcze ze cala sobote nieczulam ruchow w nocy w tez nie az w niedziele do szpitala pojechalam polozna podpiela mi ktg i po chwili zlapala serduszko i okazalo sie ze mala chyba przysnela i od niedzieli znow slicznie kopie mnie po pecherzu nozkami :-)
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace :-)
To juz prawie wszyskie znamy plec dzidziusiow :-)

Do góry