No wlasnie mam to samo wiec tez stawiam na piankeJa nie kupuje ale to dlatego ze tak jak powiedziałam mam schize na punkcie robali.
reklama
grubasek 32
Fanka BB :)
Ta strona jest swietna i zapisałam sobie jak nie dostaniemy łóżeczka to tutaj kupimy cały zestaw , ciekawe są i ceny dobreWitam serdecznie,
Producent materacy robi je Nam tylko piankowe.
Są po 40zł. Myślę, że można znaleźć wkładkę z gryki na przykład lub kokosa w podobnym wymiarze i dać powyżej.
Cena całego wyposażenia to około 140zł tam jest już kołderka, poszewki, ochraniacze, materac.
Lepiej zamawiać tutaj łóżeczka i meble dla dzieci lub mailowo to wychodzi taniej wysyłka niż allegro.
Myślicie ze to dobra opcja ???
My mamy kokos gryka i nie narzekam pamiętam w zeszłym roku była ara z tymi materacykami nawet o tv się obiło
Emenems ja mam łóżeczko z drewexu i teraz dzięki nie pamiętam czy simka czy Akita wyeliminować jedna stronę szczebelek i mamy dostawkę do naszego łóżka młody od dziwo śpi całą noc u siebie a rano jak się obudzi standardowo przelazi po nie brutal jeden hihi
Emenems ja mam łóżeczko z drewexu i teraz dzięki nie pamiętam czy simka czy Akita wyeliminować jedna stronę szczebelek i mamy dostawkę do naszego łóżka młody od dziwo śpi całą noc u siebie a rano jak się obudzi standardowo przelazi po nie brutal jeden hihi
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Załączniki
No właśnie leje, a ja kaloszy nie mam. Jedyne buty wysokie to trampki. Chyba na zakupy po wypłacie muszę skoczyć
Vivienne- jasne, że takie rozwiązanie fajne. Lepsze niż gnieździć się jak my na 140 cm w trójkę, bo Młoda od jakiś 1,5 roku u siebie w łóżku to moża z 20% nocy spędziła Ale u nas do ściany z każdej strony max 40 cm, a będzie jeszcze mniej, nic się tu nie wciśnie
Vivienne- jasne, że takie rozwiązanie fajne. Lepsze niż gnieździć się jak my na 140 cm w trójkę, bo Młoda od jakiś 1,5 roku u siebie w łóżku to moża z 20% nocy spędziła Ale u nas do ściany z każdej strony max 40 cm, a będzie jeszcze mniej, nic się tu nie wciśnie
No właśnie leje, a ja kaloszy nie mam. Jedyne buty wysokie to trampki. Chyba na zakupy po wypłacie muszę skoczyć
No wlasnie dlatego ja zlikwidowałam ta sciane z garderoba bo ja miałam z 20 cm do sciany z każdej storny
A teraz mam gdzie wstawic dostawkę. Tyle se moje lozko jest 180x200 i mezowi jeszcze mało mowi ze sie rozpycham.... W Gdańsku mamy 160x200 i on kupił sobie materac 160x200 dmuchany bo mowi ze nie wysypia sie bo teraz w ciazy to wogole sie rozpycham hahahh ciezko dogodzić.
Przyda sie jak bedziemy z mała przyjeżdzać
Ale wkurza mnie bo jestem z remontem w połowie i nie wiem co kupic co nie jakie mebelki ... Bo wszystko nie gotowe ...
Vivienne
Ja miałam dluga przerwę w posiadaniu kaloszy bo mi kurde blaszka popekaly podeszwy :s A ogólnie fajne były, ale na co mi dziurawe ale kupiłam kilka tygodni temu najzwyklejsze czarne w decathlonie i mogę brykac z Marysią
ale niezle ochłodzenie, dopiero upał a dziś ledwo 15 stopni, generalnie Lubie taka pogodę ale wyczuwam przedszkolne zarazki w powietrzu
ale niezle ochłodzenie, dopiero upał a dziś ledwo 15 stopni, generalnie Lubie taka pogodę ale wyczuwam przedszkolne zarazki w powietrzu
Vivienne- no ja miałam 2 lata czy 3 z Lidla, ale mi popękały właśnie, chyba od trzymania zgniecionych w szafce.
A katar już Polka ma. Trudno od kataru nie umrze, jutro do przedszkola idzie. Zresztą nawet nie próbuję jej w domu zostawić, bo już dziś znowu się o przedszkole pytała Witaminy poszły w ruch i dzisiaj miej jej z nosa leci
A katar już Polka ma. Trudno od kataru nie umrze, jutro do przedszkola idzie. Zresztą nawet nie próbuję jej w domu zostawić, bo już dziś znowu się o przedszkole pytała Witaminy poszły w ruch i dzisiaj miej jej z nosa leci
reklama
Vivienne
Ja to jestem przerażona chorobami bo moje dziecko nie współpracuje w leczeniu jak zacznie coś znosić to będzie kwarantanna i uziemienie