reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Witam serdecznie,

Producent materacy robi je Nam tylko piankowe.
Są po 40zł. Myślę, że można znaleźć wkładkę z gryki na przykład lub kokosa w podobnym wymiarze i dać powyżej.
Cena całego wyposażenia to około 140zł tam jest już kołderka, poszewki, ochraniacze, materac.

Lepiej zamawiać tutaj łóżeczka i meble dla dzieci lub mailowo to wychodzi taniej wysyłka niż allegro.

Myślicie ze to dobra opcja ???
Ta strona jest swietna i zapisałam sobie jak nie dostaniemy łóżeczka to tutaj kupimy cały zestaw , ciekawe są i ceny dobre :)

My mamy kokos gryka i nie narzekam :) pamiętam w zeszłym roku była ara z tymi materacykami nawet o tv się obiło :(

Emenems ja mam łóżeczko z drewexu i teraz dzięki nie pamiętam czy simka czy Akita wyeliminować jedna stronę szczebelek i mamy dostawkę do naszego łóżka :) młody od dziwo śpi całą noc u siebie a rano jak się obudzi standardowo przelazi po nie brutal jeden :) hihi

Ja tak miałam tylko nasze łóżko to bydle a dziewczyny chyba na nadmiar miejsca nie narzekają. Ale ogólnie jestem za takim rozwiązaniem jeśli jest miejsce bo ekonomicznej ;) uploadfromtaptalk1441560104057.jpg

U nas leje ale mi to odpowiada zwłaszcza ze mam w końcu kalosze ;)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1441560104057.jpg
    uploadfromtaptalk1441560104057.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 57
No właśnie leje, a ja kaloszy nie mam. Jedyne buty wysokie to trampki. Chyba na zakupy po wypłacie muszę skoczyć

Vivienne- jasne, że takie rozwiązanie fajne. Lepsze niż gnieździć się jak my na 140 cm w trójkę, bo Młoda od jakiś 1,5 roku u siebie w łóżku to moża z 20% nocy spędziła :) Ale u nas do ściany z każdej strony max 40 cm, a będzie jeszcze mniej, nic się tu nie wciśnie :)

No właśnie leje, a ja kaloszy nie mam. Jedyne buty wysokie to trampki. Chyba na zakupy po wypłacie muszę skoczyć

Vivienne- jasne, że takie rozwiązanie fajne. Lepsze niż gnieździć się jak my na 140 cm w trójkę, bo Młoda od jakiś 1,5 roku u siebie w łóżku to moża z 20% nocy spędziła :) Ale u nas do ściany z każdej strony max 40 cm, a będzie jeszcze mniej, nic się tu nie wciśnie :)

No wlasnie dlatego ja zlikwidowałam ta sciane z garderoba bo ja miałam z 20 cm do sciany z każdej storny :D
A teraz mam gdzie wstawic dostawkę. Tyle se moje lozko jest 180x200 i mezowi jeszcze mało mowi ze sie rozpycham.... W Gdańsku mamy 160x200 i on kupił sobie materac 160x200 dmuchany bo mowi ze nie wysypia sie bo teraz w ciazy to wogole sie rozpycham hahahh ciezko dogodzić.
Przyda sie jak bedziemy z mała przyjeżdzać :)

Ale wkurza mnie bo jestem z remontem w połowie i nie wiem co kupic co nie jakie mebelki ... Bo wszystko nie gotowe ...

Ja miałam dluga przerwę w posiadaniu kaloszy bo mi kurde blaszka popekaly podeszwy :s A ogólnie fajne były, ale na co mi dziurawe ;) ale kupiłam kilka tygodni temu najzwyklejsze czarne w decathlonie i mogę brykac z Marysią ;)

ale niezle ochłodzenie, dopiero upał a dziś ledwo 15 stopni, generalnie Lubie taka pogodę ale wyczuwam przedszkolne zarazki w powietrzu ;)

Vivienne- no ja miałam 2 lata czy 3 z Lidla, ale mi popękały właśnie, chyba od trzymania zgniecionych w szafce.
A katar już Polka ma. Trudno od kataru nie umrze, jutro do przedszkola idzie. Zresztą nawet nie próbuję jej w domu zostawić, bo już dziś znowu się o przedszkole pytała :) Witaminy poszły w ruch i dzisiaj miej jej z nosa leci

reklama
Do góry