reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

To ja przepiore jeszcze raz w 40 stopniach jak pokoik będzie gotowy i potem poprasuję i poukładam już w pokojach chłopaków.

Koleżanka z bliźniaczych wrzuciła zdjęcie swoich miesięcznych chłopaków - są tacy sami!!! Masakra pokazałbym wam ale nie chce cudzych zdjeć udostępniać. I tak wymyśliłam ze na metce napisze M albo N żeby ich po ubraniu rozróżniać :) co myslicie?

reklama
Simka ta stronka z ciuchami ciążowymi świetna i nawet ceny przystępne. Mam zamiar kupić sobie spodnie dresowe i nie będę szukać po sklepach tylko się pomierzę i zamówię z tej stronki.

Paulina beda Ci kawaly robic i sie podmieniac jak ktorys cos zbroi ;)

a my dzis z Olusiem cwiczymy spanie na noc bez pieluchy, mata zalozona, ciekawe czy bede pranie rano wstawiac ;)

Martusia pamiętam jak anite oduczalam sikania w nocy.. jakoś Mienia łam jej pościel i sam materacyk w łóżeczku leżał a ona weszla siedziała sobie i nasikala. .. wyniosła materac na balkon o mówię że musisz dziś z nami spać bo twój materac się nie nadaje i cala koc same szczebelki były a ona z nami i tak się przejęła ze wolała w nocy potem :)

Paulina beda Ci kawaly robic i sie podmieniac jak ktorys cos zbroi ;)

a my dzis z Olusiem cwiczymy spanie na noc bez pieluchy, mata zalozona, ciekawe czy bede pranie rano wstawiac ;)

Oglądałam ostatnio program o bliźniakach i dwóch chłopaków tak w wieku 16 lat jak jeden pił na imprezie to ten trzeźwy dwa razy przychodził do mamy chuchać ale nigdy sie nie dała oszukać :D

A ile mały ma już? To 3mam kciukami tez ;)

reklama
Do góry