reklama
grubasek 32
Fanka BB :)
A co do kosmetyków to szczerze ale nie mam zielonego pojęcia jest tego od czorta i jeszcze trochę. Moje starsze dziewczyny były pielęgnowane kosmetykami Bambino A co do tej to nie mam pojęcia
grubasek 32
Dobranoc wszystkim mamusiom i maluszkom spokojnej nocki do jutra
Potwierdzam że silikonowe smoczki do butelek są lepsze. Tak samo jak u mnie bardziej się sprawdziły butelki szklane a nie plastikowe. Tylko czasem ciężko było dostać te szklane no i wzory mało urozmaicone. Ale butelka starcza na bardzo długo i nie robi się matowa jak plastikowe. My akurat korzystamy z butelek NUKa. Jedną z canpola plastikową mamy bo ma 340ml pojemności a szklanej takiej dużej nie znalazłam. Ale to do kaszki na noc akurat.
Poprzeglądałam listę wyprawkową, gazetki dzieciowe i internet i za choinkę nie wiem od której strony się za tę wyprawkę zabrać Nie wiem czy kupowac tematycznie- najpierw wszystko do higieny, spania i tak po kolei. Kurka, niby drugi raz to przechodze, a jestem bardziej rozbita niż z pierwszym. Wtedy kupowałam byle tanio, a teraz mi się wymagania podniosły Jakoś nie mogę się ogarnąć
simka.. załamałaś mnie !! Skoro Ty nie wiesz jak ogarnąć wyprawkę to ja jako debiutująca mama jak mam to zrobić ?? Kurczeeee zaczynam się martwić
Kupiłam wczoraj 2 takie kompleciki (rozm 62) po 15 zł :
Fajnaaaa ta wasza grupa na FB !! I super, że znalazłam post "kto jest kim" bo lekko już byłam przerażona jak to ogarnąć ?
Poczekam z moim brzuchem do niedzieli w takim bądź razie
Załączniki
green_parsley
Bett_ka jakie ladne! Te pierwsze maja swietny napis! ;-)
Bubcia501
Bett_ka super ciuszki, ja wczoraj kupiłam od jednej dziewczyny super ubranka i mam w końcu kombinezon na zimę i kocyk wczoraj taki fajny kupiłam taki cieplutko co z jednej strony taki mięciutki a z drugiej jak kołderka
A tak poza tym to mam kilka ubranek i tyle, a no i chusteczki nawilzone z tymi pudelkami i kilka smoczkow bo od położnej dostałam więcej nic ja nie wiem jak to wszystko ogarne i jeszcze wszystkie te najdroższe rzeczy zostały, na szczęście wózek 3w1 sponsoruje jedną babcia , łóżeczko druga babcia zostanie bujaczek z tych droższych i nosidełko, kupujecie nosidełko ? Bo są takie od 0+
A tak poza tym to mam kilka ubranek i tyle, a no i chusteczki nawilzone z tymi pudelkami i kilka smoczkow bo od położnej dostałam więcej nic ja nie wiem jak to wszystko ogarne i jeszcze wszystkie te najdroższe rzeczy zostały, na szczęście wózek 3w1 sponsoruje jedną babcia , łóżeczko druga babcia zostanie bujaczek z tych droższych i nosidełko, kupujecie nosidełko ? Bo są takie od 0+
green_parsley
Bubcia ja mysle nad nosidelkiem, ale kompletnie sie na tym nie znam i nie mam doswiadczenia, po prostu wydaje mi sie to fajne i przydatne ;-) tez chetnie poczytam wypowiedzi doswiadczonych w tym temacie mam, moze cos poleca ;-)
reklama
Ja chyba kupię nosidełko - będzie mi wygodniej znosić wózek i dziecko z 2 piętra za jednym zamachem myślę ..
Oglądam kanał na YT "Mamusia i Lilusia" i często jak one spacerują to Lilusia w nosidełku a mamusia pcha wózek
Ja mam póki co parę ciuszków, dwie paczki pampersów "1" i "2" , 6 op. chusteczek pampers i jedno z pojemnikiem z Baby Dream. Poza tym jakiś gryzaczek z grzechotką, smoczek i to chyba wszystko.. Większość dostałam. Kupowałam tylko ciuszki.
Teściowa ma ogarnąć łóżeczko wraz z całym wyposażeniem i jakiś leżaczek/bujaczek. Moja mama mam nadzieję, że zasponsoruje chociaż wózek ..
Oglądam kanał na YT "Mamusia i Lilusia" i często jak one spacerują to Lilusia w nosidełku a mamusia pcha wózek
Ja mam póki co parę ciuszków, dwie paczki pampersów "1" i "2" , 6 op. chusteczek pampers i jedno z pojemnikiem z Baby Dream. Poza tym jakiś gryzaczek z grzechotką, smoczek i to chyba wszystko.. Większość dostałam. Kupowałam tylko ciuszki.
Teściowa ma ogarnąć łóżeczko wraz z całym wyposażeniem i jakiś leżaczek/bujaczek. Moja mama mam nadzieję, że zasponsoruje chociaż wózek ..