reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Aktina a jak długą masz szyjkę?

Paulinas8 gratulacje! :-) Kawał kobietki! :-)

Monii mój brzuch też się nie spina. Ale jak pojem to czasem jest taki jakby zaraz miał wybuchnąć. Ale to nie od macicy tylko wzdęcia bardziej... :-/
Hmmm... Polo tv mówisz działa... a ja chciałam u młodego gust muzyczny jednak w inną stronę wyrabiać! ;-)

Mi się brzuch raczej nie spina, chyba ze mam wzdęcia :p

Gratuluję udanych wizyt. Ja mojego M do dziecięcego skelpu w środę zaciągnę. powinien po wypłacie być, hahaha :p No i jak Maluszka na usg zobaczy to mu może coś kupi :)

juti - szczerze to nie wiem :) bo lekarka tylko "recznie" bada więc nie zmierzy. W poniedziałek jak bedzie usg to moze się dowiem :)

I ja bym cos młodemu kupiła, ale po remoncie to szkoda gadać, jeszcze kilka wydatków mamy w planach,m tylko srodkow na nie nie za bardzo hehe może niedługo coś się pojawi :p ale w sumie na razie nie wiem co chce kupić :p musze sobie wszystko w głowie poukłądać, wiec mam czas heheeh

Atkina- mam to samo. remont przed nami, a my w takim ciut finansowym dole. Do Maluszka sporo potrzeba, ale na spokojnie muszę spisać co potrzeba, co gdzie kupić, co na już, a z czym poczekac do grudnia, a nawet po narodzinach dziecka. Jutro muszę sobie spisać co i jak, w środę jeśli płeć się potwierdzi, to muszę pozapisywać jakie mam ubranka i co ew. dokupić, to chociaz jedno będe miała z głowy. Chcę poprać teraz póki ciepło, żeby na dworze schło. I poprzeglądać inetrnety gdzie promocje, gdzie obniżki :)

simka - dokłądnie :) Trzeba to ogarnac, ale u mnie jeszcze praca dochodzi :( Co prawda w domu, ale kilka godzin dziennie musze na nią poswiecic :(

Nooo Emenems liczyłam, że foty już będą !! :eek: Ciekawa jestem bardzo bo listy wyprawkowe listami a w rzeczywistości i tak to pewnie inaczej wygląda..

Dziewczyny a gdzie są wasze brzuchy ?? Jest jakiś inny wątek ? Ja dziś zrobiłam foto i chciałam się pochwalić ale nie widziałam dawnooo żadnego brzucha tutaj :szok:

reklama
Do góry