reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja na pewno będę na targach tylko mi się mogę baby ze studiów muszą określić czy nasz babski wieczór będzie w sob czy niedziele. Ej a wysłalyscie potwierdzenie do odbioru tych wkładek? Oni chcą normalnie adres domowy?

Moje cycki trochę odpuściły jeśli chodzi o wrażliwość na dotyk, nic mi też nie leci, przy Marysi nie miałam ani kropli do końca ciąży

reklama
Moje piersi waza chyba z 5 kg, sutki jak okreslila idealnie Innabajka zyja wlasnym zyciem, zupelnie oddzielnym, siara mi nie leci. I teraz pytanie glupie nie glupie, ale wiem ze to czasami klopot pozniej z karmieniem, a ja nie mam brodawek w ogole (nigdy nie mialam), plaski ogromny, bolacy sutek i nic wiecej...

Dzis wizyta o 17.30 ;-) :sly::sly::sly::sly::sly::sly:

Dziewczyny sorki, że dopiero dziś ale trochę wczoraj na głowie miałam. Maciej miał wolne i jakoś ten czas trzeba było wykorzystać ;)
No więc.. u nas pełne zaskoczenie ! Czekaliśmy na syna - Oliwierka a tu Pan doktor nie przykładając nawet głowicy do brzucha(!!?WTF?!!) mówi: "no dobrze, obejrzyjmy sobie tą waszą córeczkę" :szok: Fakt, że czytałam opinie, że on tak własnie robi ale kurde jak? Skąd? Niedowierzam do tej pory :no: Byłam u innego lekarza niż zwykle. 8-go mam wizytę u mojej gin i poczekam aż to potwierdzi bo serio nie wierzę hihi Chociaż niby pokazał gdzie ta cipucha jest ale ja tam nic nie widziałam :p Mam nagranie 8 minut na płytce i parę fotek w 3D :-D Śliczne to moje dziecię <3 Oczywiście zdrowe, żadnych nieprawidłowości lekarz nie stwierdził. Moje maleństwo waży 314 gr i z pomiarów 2 dni młodsza niż faktycznie. Ale oficjalnie zaczynamy dziś 21 tydzień więc już chyba 6 m-c tak ? :-D

A to moja ..ekhm.. księżniczka ? Jeszcze się nie przyzwyczajam do tej myśli, faktycznie poczekam do 8-go :p

11940127_1189862277707116_461768773_n.jpg

A z 87 nikt czy przeoczyłam kogoś?
Ja jestem z marca 87 :)

Siara i u mnie się pokazuje co jakiś czas, najczęściej widzę po plamach na staniku. Zainwestowałam już we wkładki laktacyjne ;)

No i gratuluję pozostałym dziewczynom zdrowych bobasków i udanych wizyt wczorajszych :-D

Załączniki

• 11940127_1189862277707116_461768773_n.jpg
    11940127_1189862277707116_461768773_n.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 53
a mi chodziło i o sutki i o brodawki :) :D ogólnie nie są za duże kilka cm srednicy (nie sutka :D ale całej otoczki) a przygotowując się do karmienia są ciemniejsze i więększe :p :)

Ostatnia edycja:
Bett_ka gratuluję zdrowego maluszka. Niezłe zaskoczenie! :-)
Ja na 2 pierwszych usg też miałam mówione że raczej dziewczyna, ale zupełnie nie pasowało to do moich przeczuć. Na ostatnich 2 już ewidentnie chłopak! :-)
Więc ja się dwa razy przestawić musiałam! ;-)

Moje piersi lekko podrosly na początku i teraz stoją w miejscu. Może pod koniec ruszą...

reklama
Vivienne- chyba tak, domowy

Bettka- może jasnowidz, ale serio to niektózy mają takie zdolności. Gratuluję, więc córki

Mi przy pierwszym porodzie jak przyniesiono Polkę baba od noworodków powiedziała, ze łeee z tych sutków nic nie będzie (że niby do karmienia się nie nadają), a Młoda się przysysała całkiem dobrze :p Więc to różnie bywa, nawet z małymi, wklęsłymi czy jakimi tam, dziewczyny dają radę

Do góry