Dziewczyny sorki, że dopiero dziś ale trochę wczoraj na głowie miałam. Maciej miał wolne i jakoś ten czas trzeba było wykorzystać
No więc.. u nas pełne zaskoczenie ! Czekaliśmy na syna - Oliwierka a tu Pan doktor nie przykładając nawet głowicy do brzucha(!!?WTF?!!) mówi: "no dobrze, obejrzyjmy sobie tą waszą córeczkę"
Fakt, że czytałam opinie, że on tak własnie robi ale kurde jak? Skąd? Niedowierzam do tej pory
Byłam u innego lekarza niż zwykle. 8-go mam wizytę u mojej gin i poczekam aż to potwierdzi bo serio nie wierzę hihi Chociaż niby pokazał gdzie ta cipucha jest ale ja tam nic nie widziałam
Mam nagranie 8 minut na płytce i parę fotek w 3D
Śliczne to moje dziecię <3 Oczywiście zdrowe, żadnych nieprawidłowości lekarz nie stwierdził. Moje maleństwo waży 314 gr i z pomiarów 2 dni młodsza niż faktycznie. Ale oficjalnie zaczynamy dziś 21 tydzień więc już chyba 6 m-c tak ?
A to moja ..ekhm.. księżniczka ? Jeszcze się nie przyzwyczajam do tej myśli, faktycznie poczekam do 8-go
A z 87 nikt czy przeoczyłam kogoś?
Ja jestem z marca 87
Siara i u mnie się pokazuje co jakiś czas, najczęściej widzę po plamach na staniku. Zainwestowałam już we wkładki laktacyjne
No i gratuluję pozostałym dziewczynom zdrowych bobasków i udanych wizyt wczorajszych