reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja na pewno będę na targach tylko mi się mogę baby ze studiów muszą określić czy nasz babski wieczór będzie w sob czy niedziele. Ej a wysłalyscie potwierdzenie do odbioru tych wkładek? Oni chcą normalnie adres domowy?

Moje cycki trochę odpuściły jeśli chodzi o wrażliwość na dotyk, nic mi też nie leci, przy Marysi nie miałam ani kropli do końca ciąży

reklama
Moje piersi waza chyba z 5 kg, sutki jak okreslila idealnie Innabajka zyja wlasnym zyciem, zupelnie oddzielnym, siara mi nie leci. I teraz pytanie glupie nie glupie, ale wiem ze to czasami klopot pozniej z karmieniem, a ja nie mam brodawek w ogole (nigdy nie mialam), plaski ogromny, bolacy sutek i nic wiecej...

Dzis wizyta o 17.30 ;-) :sly::sly::sly::sly::sly::sly:

Dziewczyny sorki, że dopiero dziś ale trochę wczoraj na głowie miałam. Maciej miał wolne i jakoś ten czas trzeba było wykorzystać ;)
No więc.. u nas pełne zaskoczenie ! Czekaliśmy na syna - Oliwierka a tu Pan doktor nie przykładając nawet głowicy do brzucha(!!?WTF?!!) mówi: "no dobrze, obejrzyjmy sobie tą waszą córeczkę" :szok: Fakt, że czytałam opinie, że on tak własnie robi ale kurde jak? Skąd? Niedowierzam do tej pory :no: Byłam u innego lekarza niż zwykle. 8-go mam wizytę u mojej gin i poczekam aż to potwierdzi bo serio nie wierzę hihi Chociaż niby pokazał gdzie ta cipucha jest ale ja tam nic nie widziałam :p Mam nagranie 8 minut na płytce i parę fotek w 3D :-D Śliczne to moje dziecię <3 Oczywiście zdrowe, żadnych nieprawidłowości lekarz nie stwierdził. Moje maleństwo waży 314 gr i z pomiarów 2 dni młodsza niż faktycznie. Ale oficjalnie zaczynamy dziś 21 tydzień więc już chyba 6 m-c tak ? :-D

A to moja ..ekhm.. księżniczka ? Jeszcze się nie przyzwyczajam do tej myśli, faktycznie poczekam do 8-go :p

11940127_1189862277707116_461768773_n.jpg

A z 87 nikt czy przeoczyłam kogoś?
Ja jestem z marca 87 :)

Siara i u mnie się pokazuje co jakiś czas, najczęściej widzę po plamach na staniku. Zainwestowałam już we wkładki laktacyjne ;)

No i gratuluję pozostałym dziewczynom zdrowych bobasków i udanych wizyt wczorajszych :-D

Załączniki

• 11940127_1189862277707116_461768773_n.jpg
    11940127_1189862277707116_461768773_n.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 48
a mi chodziło i o sutki i o brodawki :) :D ogólnie nie są za duże kilka cm srednicy (nie sutka :D ale całej otoczki) a przygotowując się do karmienia są ciemniejsze i więększe :p :)

Ostatnia edycja:
Bett_ka gratuluję zdrowego maluszka. Niezłe zaskoczenie! :-)
Ja na 2 pierwszych usg też miałam mówione że raczej dziewczyna, ale zupełnie nie pasowało to do moich przeczuć. Na ostatnich 2 już ewidentnie chłopak! :-)
Więc ja się dwa razy przestawić musiałam! ;-)

Moje piersi lekko podrosly na początku i teraz stoją w miejscu. Może pod koniec ruszą...

reklama
Vivienne- chyba tak, domowy

Bettka- może jasnowidz, ale serio to niektózy mają takie zdolności. Gratuluję, więc córki

Mi przy pierwszym porodzie jak przyniesiono Polkę baba od noworodków powiedziała, ze łeee z tych sutków nic nie będzie (że niby do karmienia się nie nadają), a Młoda się przysysała całkiem dobrze :p Więc to różnie bywa, nawet z małymi, wklęsłymi czy jakimi tam, dziewczyny dają radę

Do góry