reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

U mnie nic. I też tylko takie kłucie czasami. Raz w jednej raz w drugiej piersi. Sutki wrażliwe ns dotyk. Ale tak to w miarę ok.

reklama
Ogolnie jutro w stacji na 11 -jakby co wysyłałam na Prv moj numer bo wychodze z domu rano koło 8 i nie msm neta poza domem jak cokolwiek to niech ktoras da znac :)

Wizytę mam 15 września, a usg 9 września :)

Innabajka- fajne stwierdzenie :)

Moje cycki dały mi na jakiś czas odetchnąć, a teraz znów są wielkie i ciężkie,a sutki się takie suche zrobiły :( Miałam nadzieję, ze stanik kupiony miesiąc temu wystarczy do końca ciąży, ale już czuję że ciśnie w obwodzie no i miseczki mi się odciskają. Ehhh, leca mi te cycki do przodu jak szalone

martusia- u mnie coraz więcej, szczególnie w prawym cycku

Ach zazdroszczę Wam spotkania. A my dziewczyny z okolic Poznania co? Widzimy się w sobotę? Ja na targi raczej jadę, mam nadzieję, ze mama mi się Młodą zajmie

Iza ja nmchyba w niedziele na tergi sie wybiore bo mi wypad do mamy wyskoczyl i w czwartek jade mozliwe ze do soboty nie wroce :) ale w innym terminie jak najbardziej :)

Wstałam i znowu ból tego samego sutka takie pieczenie jakby i tylko jeden boli i nie wiem co to ajj , a u mnie cycki rosną na potęgę , przed ciążą miałam 75c później kupiłam 75d teraz mam 75dd ale już za mały i nie wiem jaki kupić teraz bo tak mi cycki rosną ze może od razu jakiś f albo g

reklama
witam z rana !

moje się ostatnio uspokoily :) nie bolą taj bardzo tylko czasem sutki trochę wiec mogę odetchnąć :) pokusiłam się nawet ze dwa razy o spanie bez stanika i nie czułam jak by mi ktoś chciał je oberwac wiec jest dobrze :)

tym razem Mąż narzeka bo kręgosłup znowu boli :( pomaga mu trochę bioptron, mamy aktualnie pożyczonego ale trzeba niedługo oddać wiec myślimy nad zakupem chociaż ręcznego. .

a młoda bez spania w przedszkolu padła wczoraj zaraz po 20 i ciągle śpi :) jak super !!!

Do góry