reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

U mnie nic. I też tylko takie kłucie czasami. Raz w jednej raz w drugiej piersi. Sutki wrażliwe ns dotyk. Ale tak to w miarę ok.

reklama
Ogolnie jutro w stacji na 11 -jakby co wysyłałam na Prv moj numer bo wychodze z domu rano koło 8 i nie msm neta poza domem jak cokolwiek to niech ktoras da znac :)

Wizytę mam 15 września, a usg 9 września :)

Innabajka- fajne stwierdzenie :)

Moje cycki dały mi na jakiś czas odetchnąć, a teraz znów są wielkie i ciężkie,a sutki się takie suche zrobiły :( Miałam nadzieję, ze stanik kupiony miesiąc temu wystarczy do końca ciąży, ale już czuję że ciśnie w obwodzie no i miseczki mi się odciskają. Ehhh, leca mi te cycki do przodu jak szalone

martusia- u mnie coraz więcej, szczególnie w prawym cycku

Ach zazdroszczę Wam spotkania. A my dziewczyny z okolic Poznania co? Widzimy się w sobotę? Ja na targi raczej jadę, mam nadzieję, ze mama mi się Młodą zajmie

Iza ja nmchyba w niedziele na tergi sie wybiore bo mi wypad do mamy wyskoczyl i w czwartek jade mozliwe ze do soboty nie wroce :) ale w innym terminie jak najbardziej :)

Wstałam i znowu ból tego samego sutka takie pieczenie jakby i tylko jeden boli i nie wiem co to ajj , a u mnie cycki rosną na potęgę , przed ciążą miałam 75c później kupiłam 75d teraz mam 75dd ale już za mały i nie wiem jaki kupić teraz bo tak mi cycki rosną ze może od razu jakiś f albo g

reklama
witam z rana !

moje się ostatnio uspokoily :) nie bolą taj bardzo tylko czasem sutki trochę wiec mogę odetchnąć :) pokusiłam się nawet ze dwa razy o spanie bez stanika i nie czułam jak by mi ktoś chciał je oberwac wiec jest dobrze :)

tym razem Mąż narzeka bo kręgosłup znowu boli :( pomaga mu trochę bioptron, mamy aktualnie pożyczonego ale trzeba niedługo oddać wiec myślimy nad zakupem chociaż ręcznego. .

a młoda bez spania w przedszkolu padła wczoraj zaraz po 20 i ciągle śpi :) jak super !!!

Do góry