reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Green_parsley czasem człowiek zakręcony ;)

Paulettah oj roznie bywa.
Brzuch lubi twardniec przy chodzeniu tak więc ograniczam się do minimum.
Mam nadzieje ,że bedzie lepiej :)

Bubcia501 no fajne się wydają. Widziałam kilka z Graco i rozważam. Generalnie jednak zeby nie było to juz raczej gadżet. Przy dwójce się obyło bez ,ale z racji że teraz ostatnie to może zaszalejemy :D

Emenems aaa to tyle dobrze :)
Tylko do szpitala masz daleko tak?
A matka ma kochać wiec mysle ,że sie nadasz :)

Ewkamm sama o tej porze kobieto? To się nachodziłaś...a nie prościej faceta było wysłać ? :D

ewka- wcześnie Ci się przypomniało. U mnie nie byłoby szans na zakup o tej porze.

betina- no to część już masz z głowy :) Ja prawie wszystko po Polce posprzedawałam, więc zaczynam od poczatku :)

Simka mamy córki w prawie tym samym wieku i zastanawiam się jak Twoja reaguje na coraz większy brzuszek i rodzeństwo? U nas Marysia jest bardzo przejęta ciągle mnie glaszcze po brzuchu całuję i naslu****e co jej siostra z brzucha powiedziała. Ostatnio ciągle opowiada jak będzie się nią opiekować, Stwierdziła że jak będzie płakać da jej do buzi Rafaello bo przecież wszyscy je lubią. I tak teraz ciągle jej tłumacze co będzie mogła a czego nie... Dzieci mają niezłe pomysły ale trochę się przerazilam

betina- moja przytula brzuszek, całuje i się cieszy :) Opowiada co trzeba kupić dla maluszka, gdzie będzie spał itd. Razem oglądałyśmy porody na Polsat Cafe, więc ma wyobrażenie jak taki noworodek wygląda. A ostatnio rano zaskoczyła mnie tekstem: Mamo wstawaj, trzeba zjeść śniadanie, bo Maluszek jest głodny. Wie więc, ze jak ja jem to maluszek też :) Pomysły pewnie będzie mieć dziwne, ale dosyć rozgarnięta jest :p

Ja spać nie moge, plecy bola a wciąż spimy na podlodze. Młoda fika w brzuchu a mi cos nastroj siada.

Padziernikowe juz rodza fuck lepiej wczesniej wszystko ogarnac, mnie dopada panika jak pomysle ze niedlugo my rodzimy a ja pod koniec grudnia juz...

reklama
Do góry