reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja juz jem sniadanie po badaniach, oczywiscie przez to ze musialam byl naczczo to byl rano "zwrot" po badaniach od razu jablko, a teraz sniadanie ;-) nie znosze tego strasznego uczucia glodu w ciazy...

reklama
Ja wczoraj jakos tak, wyszlo, ze kolo 16,17 ostatni raz jadlam a dlugo siedzialam w nocy, i chyba dlatego rano bylo jeszcze mega spotengowane ;-) ale ogolnie juz sie nauczylam w ciazy zeby miec w torbie jak gdzies wychodze chociaz jablko albo gruszke :p

W nocy jeszcze nie podjadalam, ale w dzien jak mnie zlapie to koniec, jak nie zjem to albo bede wymiotowac, albo padne, a najpredzej rozszarpie za nic pierwsza osobe, ktora stanie mi na drodze :-)

To ja az tak to nie bo czasmi nie mam jak i czasu zjesc w pracy i czuje mega głód ale nie mam jak bo gęba na telefonie heheheh
Daleko z domu tez nie wychodze i mnie wszedzie blisko ... Ale w Gdańsku jak bede tez bede kanapkę nosic w torebce zeby nie kupowac byle gowna

No wlasnie ja juz tak robie od jakiegos czasu, wiem ze nie moge tego stlamsic wiec nosze, owoce, albo kanapki, aby tylko nie kupowac potem w sklepie jakiegos smiecia ;-) mama mnie straszy, ze to przez cukier, weglowodany moga byc takie akcje.
Jak nie urok to sraczka ;-) taka piekna ta ciaza :D

No ogolnie mama ma racje :) jak jesz owoca to sprobuj z serkiem wiejskim zeby nie same wegle

Zwolnienie ? A co to haahah :)
Ja mam teraz tydzien urlopu tydzien w pazdziernkiu i 3 tygodnie przed porodem macierzyński zaczne czyli jakos w połowie grudnia pewnie

reklama
bleeeeeeeee.... super mi się dzień zaczął ... :-:)zawstydzona/y: poszłam zrobić badania - bo chce mieć je już na wizytę - więc musiałam to ochyctwo słodkie wypić cały kubek glukozy :( aż mi slabo i niedobrze od tego ... zaraz wracam na kolejne kucie ... a potem za godz.. a najgorsze ze przez 2 godz nic nie moge jesc :-( czy ja bede musiala jeszcze pic toto swinstwo slodkie czy juz jedno wystarczy i teraz tylko kłucie zostaje ?

Do góry