reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Emenems- glupoty w ciąży często mi się śnią.

Karola- powodzenia z testem
Mi w pierwszej ciąży smakowało i nie miałam z tym problemu. Zobaczymy jak teraz.

Emenems ty z dnia na dzień lepsze akcje robisz ;p

Moje dziecko dziś dłużej spało, zatem dopiero jemy śniadanie, mąż dziś w pracy od rana i az się boję jak zrobię poranne zakupy... Marysia ostatnio daje czadu łącznie z kładzeniem sie na chodniku i rykiem ... Wczoraj P. Ją brał za bety i niósł do domu z placzem a ja juz jej nie dzwigam... Tylko nerwy mnie biorą ogromne przy tym a to niedobrze :(

Ruszona wczoraj wyrzutami sumienia czytajac o Waszych roznych zakupach rozpakowalam swoj prezent slubny sprzed prawie poltora roku i teraz oficjalnie moge powiedziec, ze ta tez cos dla malego mam :-)

Załączniki

• 1440574327578.jpg
    1440574327578.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 43
  • 1440574362028.jpg
    1440574362028.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Mycha - no trudno bede musiała zyc z tym 280 IQ Ahahaahahahah

A tam 60 ... To tylko dwie blachy :D nikt nie zuwazy nawet nie na co sie tlumaczyc :p mezowi mowilam HahHa jutro kierowca zabierze na zwrot i tyle.
Zabrałabym do kawiarni do nas ale to camping 90 km od nas za górami :D

Do góry