reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja dzisiaj w domu :) maz tez został dla szwagra pomagac :) Moze dzisiaj juz takie grubsze rzeczy skończą i na prawde szczegóły zostaną :D jak pucowanie na błysk :) Bo szwagierka wczoraj była i jest wzglednie czystko, okna mam pomyte :D tylko troche dymu chłopaki robią, ale to się na bieżąco ogarnia :) Kibel juz nowy działa, mozna mieszkac :D:D
ja niby udaje ze pracuje, ale tez cos pecha mam :( .. mogłoby mi sie w godzine udac, bo własnie skońćzyłam sniadanie to za godzine musze isc do mamy, tam zmierze cukier i potem may jechac na miasto - dobrze by było do tego czasu coś zdziałać :)

xkarola - oby wyniki były dobre :)
emenems - mi tez sie głupoty czasem spia w ciazy - pewnie za duzo jem haha kiedys mi dzieci przez pępek wychodziły, innym razem tylko sobie polezałam w szpitalu a siostra za mnie urodziła i tylko mi dzieciatko przynieśli :D ehh strach chodzic spać :)

reklama
Ja dzisiaj w domu :) maz tez został dla szwagra pomagac :) Moze dzisiaj juz takie grubsze rzeczy skończą i na prawde szczegóły zostaną :D jak pucowanie na błysk :) Bo szwagierka wczoraj była i jest wzglednie czystko, okna mam pomyte :D tylko troche dymu chłopaki robią, ale to się na bieżąco ogarnia :) Kibel juz nowy działa, mozna mieszkac :D:D
ja niby udaje ze pracuje, ale tez cos pecha mam :( .. mogłoby mi sie w godzine udac, bo własnie skońćzyłam sniadanie to za godzine musze isc do mamy, tam zmierze cukier i potem may jechac na miasto - dobrze by było do tego czasu coś zdziałać :)

xkarola - oby wyniki były dobre :)
emenems - mi tez sie głupoty czasem spia w ciazy - pewnie za duzo jem haha kiedys mi dzieci przez pępek wychodziły, innym razem tylko sobie polezałam w szpitalu a siostra za mnie urodziła i tylko mi dzieciatko przynieśli :D ehh strach chodzic spać :)

Ahahaahahahah o matko !! To moj sen był widze z tych normalnych hahaahha przez pępek ahahah padlam :D

Emenems- ojoj kisiel ciążowy zamiast mózgu. Spoko, mi też się zdarza :p

Vivienne- moja Polka ostatnio ma nocne akcje ryku. Budzi się i wyje, aż mi głupio, bo słychac strasznie, mama obok słyszy, to sąsiedzi też. W górach, przez dwie noce był spokój, wróciliśmy do domu i na nowo. Kurczę, nie wiem, może sie czegoś boi, ale nie chce powiedzieć czego.

green- no super prezent

Dziś już mi lepiej, po bruchu nie jeździ i się nie napina, ból pleców został, ale już nie taki hardcorowy jak wczoraj

Dziewczyny, a jaki rozmiar kupujecie takiego kombinezoniku na wyjście ze szpitala- bo ja juz przyglupialam;))

Ci do snów, mam to samo, masakra jakie bzdury mi sie śnią....inna sprawa jest taka, ze od paru dni budzę sie ok 2-3 w nocy, nie moge spać wiec włączam serial i co? Oczywiscie do lodowy! Najgorszy grzech kurde, ale jak sie obudzę to umieram z głodu;)

reklama
A to przez moja matkę te sny bo wczoraj dostslam znowu wykład ze za chuda jestem i za mało jem, a ja tyje książkowo ale to nie wazne - poki nie zre tortów po nocach to cos ze mna nie tak.
No i przez to znowu mi sie śniło o zrzucaniu kg po ciazy .

Do góry