reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja flanelowych nie kupuje tylko tetrowe, ja jak byłam opiekunką to mama dzieciaków miała dużo kasy więc kupowała dosłownie wszystko więc teraz mam super bo wiem dokładnie co jest użyteczne a co zbędne, super doświadczenie:)

reklama
No to ja ze 20 tetrowych kupie w końcu razy 2 :)

Zobaczcie to :D ImageUploadedByForum BabyBoom1440529405.173263.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1440529405.173263.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1440529405.173263.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 47
Flanelowe byly mi zbędne, a tetrowych może z 10 mialam, ale rzadko używałam.

Bylam u gina. Facet był, super lekarz. Wszystko tłumaczył, opowiadał, cały czas ze mną rozmawiał. Bardzo konkretny.
Z maluszkiem ok, nic mu nie jest, szyjla dluga na cos kolo 4 cm, brzuch wg niego miękki. Łożysko ok i maluch ma sporo miejsca.ladnie się ruszal wymiary ma rowne, wszystko na 20tc. Czyli prawidlowo.
Próbowaliśmy podejrzeć lim jest, wstydzioch zaciskal nóżki, z duża dozą niepewności wyglada na chlopaka, ale to jeszcze nic nie wiadomo. M się jeszcze nie cieszy ;) moze za 2 tyg na polnej się uda zobaczyć dokładnie

A bóle to mi nie powie skąd, ale jakbym nie byla w ciąży to by powiedział że to zespół jelita drazliwego, szczególnie że mi te napady zdarzają sie co jakis czas. Ew. Na tle nerwowym lub jakas bakteria i zatrucie. Zapisal cos na ten zespol, ale na razie tylko nospe wzielam, bo jednak kazdy inny lek w ciazy lepiej omijac.

Ja wolałam właśnie flanelki bo przyjemniejsze czy pod buzię czy pod pupę czy jako kocyk. Miałam 5 i więcej nie trzeba było. Tetrowych dostałam paczkę tam chyba 20 było to służyły jako myjka, moskitiera, czasem jako wkład do pieluch wielo.

To moje flanelowych jakies grube takie były. a tętrowe po upraniu w sam raz. ale miałam tylko takie z nadrukami, białych zwykłych nie. teraz też kilka dokupie :)

Simka tak jak pisalam tez mam zespol jelita drazliwego, a wlasnie kiedys nazywane to bylo nerwica jelit.
Paulina super kapciochy, ja uwielbiam Kubusia Puchatka!!!:-)
Kiedy naucze sie ze jak nie zjem kolacji o normalnej porze to bede jesc po nocy tak jak teraz... :-(

reklama
Simka tak jak pisalam tez mam zespol jelita drazliwego, a wlasnie kiedys nazywane to bylo nerwica jelit.
Paulina super kapciochy, ja uwielbiam Kubusia Puchatka!!!:-)
Kiedy naucze sie ze jak nie zjem kolacji o normalnej porze to bede jesc po nocy tak jak teraz... :-(

Oj mam to samo rzuciłam sie na pizzę dzisiaj i teraz zdycham a zjadłam 2 kawałki mój żołądek chyba już tam miejsca nie ma :/

Ja z kubusia mam pełno rzeczy do maluchów z tego co dzisiaj zakupiłam cały wielki wór ubranek po chłopaku który kochał tygryska :D właśnie robię przepiórkę ale cieszy mnie to nieziemsko bo ciuchy są zajebiaszcze a za całość zapłaciłam 50zl :D

Do góry