reklama
Flanelowe byly mi zbędne, a tetrowych może z 10 mialam, ale rzadko używałam.
Bylam u gina. Facet był, super lekarz. Wszystko tłumaczył, opowiadał, cały czas ze mną rozmawiał. Bardzo konkretny.
Z maluszkiem ok, nic mu nie jest, szyjla dluga na cos kolo 4 cm, brzuch wg niego miękki. Łożysko ok i maluch ma sporo miejsca.ladnie się ruszal wymiary ma rowne, wszystko na 20tc. Czyli prawidlowo.
Próbowaliśmy podejrzeć lim jest, wstydzioch zaciskal nóżki, z duża dozą niepewności wyglada na chlopaka, ale to jeszcze nic nie wiadomo. M się jeszcze nie cieszy
moze za 2 tyg na polnej się uda zobaczyć dokładnie
Bylam u gina. Facet był, super lekarz. Wszystko tłumaczył, opowiadał, cały czas ze mną rozmawiał. Bardzo konkretny.
Z maluszkiem ok, nic mu nie jest, szyjla dluga na cos kolo 4 cm, brzuch wg niego miękki. Łożysko ok i maluch ma sporo miejsca.ladnie się ruszal wymiary ma rowne, wszystko na 20tc. Czyli prawidlowo.
Próbowaliśmy podejrzeć lim jest, wstydzioch zaciskal nóżki, z duża dozą niepewności wyglada na chlopaka, ale to jeszcze nic nie wiadomo. M się jeszcze nie cieszy
A bóle to mi nie powie skąd, ale jakbym nie byla w ciąży to by powiedział że to zespół jelita drazliwego, szczególnie że mi te napady zdarzają sie co jakis czas. Ew. Na tle nerwowym lub jakas bakteria i zatrucie. Zapisal cos na ten zespol, ale na razie tylko nospe wzielam, bo jednak kazdy inny lek w ciazy lepiej omijac.
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Ja wolałam właśnie flanelki bo przyjemniejsze czy pod buzię czy pod pupę czy jako kocyk. Miałam 5 i więcej nie trzeba było. Tetrowych dostałam paczkę tam chyba 20 było to służyły jako myjka, moskitiera, czasem jako wkład do pieluch wielo.
green_parsley
Fanka BB :)
Simka tak jak pisalam tez mam zespol jelita drazliwego, a wlasnie kiedys nazywane to bylo nerwica jelit.
Paulina super kapciochy, ja uwielbiam Kubusia Puchatka!!!:-)
Kiedy naucze sie ze jak nie zjem kolacji o normalnej porze to bede jesc po nocy tak jak teraz... :-(
Kiedy naucze sie ze jak nie zjem kolacji o normalnej porze to bede jesc po nocy tak jak teraz... :-(
reklama
Simka tak jak pisalam tez mam zespol jelita drazliwego, a wlasnie kiedys nazywane to bylo nerwica jelit.
Oj mam to samo rzuciłam sie na pizzę dzisiaj i teraz zdycham a zjadłam 2 kawałki mój żołądek chyba już tam miejsca nie ma :/
Ja z kubusia mam pełno rzeczy do maluchów z tego co dzisiaj zakupiłam cały wielki wór ubranek po chłopaku który kochał tygryska