reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Paulettah my to się jeszcze może i wyśpimy, ale Ty przy bliźniakach? :D Nie mniej złudzeń :D

Mysiaka ja nie mam apetytu od początku ciąży. Nic mi nie smakuje oprócz jogurtów i owoców.
Dziś zjadłam:
- jedną bułkę z jajecznicą z jednego jajka
- jabłko
- pierogi ruskie, które wyrzygałam
- jogurt naturalny + musli + banan
- jogurt śliwkowy + musli
- jabłko
gdy nie byłam w ciąży jadłam pięc razy więcej :p jejku myślicie, że dobrze jem czy nie?? Nie zagłodzę dziecka?

Jestem po wizycie! Jestem taka szczęśliwa, że aż ryczę :D (czemu u mnie szczęście zawsze wywołuje płacz?!)
Lekarz potwierdza, że to chłopak (wcześniej inny lekarz na USG genetycznym też tak mówił) :D
Dziecko nadal większe o tydzień niż wskazuje OM (według OM 17 tydzień 5 dzień, wg USG 18 tydzień 5 dzień). Skarbek waży 220 gramów, ale jest cieżki :D
Strasznie się wierci, zwłaszcza jak leżę na plecach :)
Gin powiedział, że krew i mocz mają dobre wyniki, cytologia tak samo!
To teraz czekam na 1 września na USG połówkowe z nagraną płytą :)

PS: po tych pierogach cały dzien boli mnie brzuch :/ chyba żołądek. Ach to jedzenie na stołówce pracy...

reklama
przy moich obciążeniach konieczne jest ważenie oczywiście pomijając margines błędu. na żadnym USG nie masz wagi? skrót EFW bodajże.

Ostatnia edycja:
Zaraz zerkne - dzieki

Miałam tylko to genetyczne w pl i teraz w szpitalu cała reszta u rodzinnego to " dziecko jest? Jest:)" to usg takich pomiarów nie robi

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1440444205.766691.jpg
To wszystko ... Jedyne co to komentarz ikke sett patologi - czyli nie odnotowano patologii i tyle ...

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1440444205.766691.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1440444205.766691.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 35
Do góry