reklama
niezapominajka876
Fanka BB :)
No to na pewno te gównianeTak. Kupiłam wielopak
Żołna
Eh człowiek się uczy na błędachNo to na pewno te gówniane
Żołna
Do ilu dpo można liczyć na 2 kreski? Pytam w kontekście tej luteiny. Bo nie wiem kiedy okres tak naprawdę powinien być dziś 12-13 dpo. Myślicie że już bez sensu dalej brać? Czy może być jeszcze za wcześnie żeby odstawić? Gin kazał brać do 25 DC. Bo taki miałam ostatni cykl. 26 dnia zaczął się bieżący cykl. Ale na anty miałam 27-29 dni. Rok temu w przerwie też 27-29. Dziś jest 27 dzień cyklu.
klaudia16
Moim zdaniem 12-13 dpo już beta powinna coś wykazać , jakąś chociaż minimalna wartość , także ja bym pewnie odstawiła luteinę żeby nie wydłużać cyklu ,chociaż ginekolodzy każą zazwyczaj brać do 14 dpo . Jeżeli chodzi o proga to patrząc na to że wspomagasz się luteina to moim zdaniem nie ma szału , tym bardziej że ona wychodzi we krwi . Test najwyraźniej musiałby fałszywy niestety
Żołna
Też tak myślę. Wynik proga tylko mnie utwierdził że mam niedomogę lutealną a beta... Cóż beta prawdę mówi. Ciąży nie ma.Moim zdaniem 12-13 dpo już beta powinna coś wykazać , jakąś chociaż minimalna wartość , także ja bym pewnie odstawiła luteinę żeby nie wydłużać cyklu ,chociaż ginekolodzy każą zazwyczaj brać do 14 dpo . Jeżeli chodzi o proga to patrząc na to że wspomagasz się luteina to moim zdaniem nie ma szału , tym bardziej że ona wychodzi we krwi . Test najwyraźniej musiałby fałszywy niestety
MamaR
Następny cykl też bierz proga, idź na monitoring byś wiedziała od kiedy brać. Ja w tym cyklu biore Ovarin i wiesiołek do owulacji. Od następnego cyklu wjeżdża niepokalanek i omega3Też tak myślę. Wynik proga tylko mnie utwierdził że mam niedomogę lutealną a beta... Cóż beta prawdę mówi. Ciąży nie ma.
Moich wyników nadal nie ma ale liczę że próg urósł od czwartku , wtedy był tylko 8, temperatura rośnie więc liczę że próg też :-)
Żołna
U mojego giną chyba nie da rady monitoringu robić. On przyjmuje tylko 2 razy w tygodniu w tym jeden dzień tylko 1,5 godziny i oczywiście wtedy co jest dłużej to przyjmuje w godz mojej pracy. Nie wiem szczerze mówiąc co z tym zrobić.Następny cykl też bierz proga, idź na monitoring byś wiedziała od kiedy brać. Ja w tym cyklu biore Ovarin i wiesiołek do owulacji. Od następnego cyklu wjeżdża niepokalanek i omega3
Moich wyników nadal nie ma ale liczę że próg urósł od czwartku , wtedy był tylko 8, temperatura rośnie więc liczę że próg też :-)
reklama
MamaR
Ja też mam ten problem. Mój gin co jest fachowcem od niepłodności przyjmuje u nas raz w tygodniu i ciężko się do niego dostać a inni są dziwni bo mi nawet pęcherzyków nie mierzą więc strata kasy. Ale mam wizytę na NFZ w gin co ma dobry sprzęt 16.01 to może mnie nakieruje :-)U mojego giną chyba nie da rady monitoringu robić. On przyjmuje tylko 2 razy w tygodniu w tym jeden dzień tylko 1,5 godziny i oczywiście wtedy co jest dłużej to przyjmuje w godz mojej pracy. Nie wiem szczerze mówiąc co z tym zrobić.