Zdecydowanie, zresztą ja mam 40 lat...jeśli się nie uda to odpuszczamy, daje nam rok, ale też nie jest tak że będę robić testy owu, czy celować jakoś specjalnie w płodne dni, w tym temacie będę się starała mieć "luźna glowe", mam nadzieję, że się udaOk to jeszcze macie czas
reklama
Dorka66
Zaangażowana w BB
Zaraz jakby były przyrosty po 200-300% to byś pisała czy nie za dużo i tak źle i tak niedobrze jest w normie i to najważniejszeMam wyniki , niby w normie . Ale kurde ona nie powinna na początku rosnąć jak szalona po 200-300% ?
niezapominajka876
Fanka BB :)
Ja też miałam takie założone a po siedzeniu na forum zaczęłam wyliczać owulację i polować na kłucie jajników po 2 miesiącach mam ochotę badać prożka żeby sprawdzić owulacjęZdecydowanie, zresztą ja mam 40 lat...jeśli się nie uda to odpuszczamy, daje nam rok, ale też nie jest tak że będę robić testy owu, czy celować jakoś specjalnie w płodne dni, w tym temacie będę się starała mieć "luźna glowe", mam nadzieję, że się uda
niezapominajka876
Halo halo, czekamy na lutowe kreski
klaudia16
pewnie masz rację poprostu odstanie były po 220 i 230 i nagle 86 i jakoś tak się zestersowalamZaraz jakby były przyrosty po 200-300% to byś pisała czy nie za dużo i tak źle i tak niedobrze jest w normie i to najważniejsze
klaudia16
tak , na 4.02 ,idę najpierw do swojej lekarki prywatnie , ale udało mi się umówić też na NFZ , podobno fajna babka , koleżanki córka poleca . Ogólnie chcieli na NFZ na 3.02 ale mówię bez sensu , i tak za dużo nie zobaczą a 4 mam u swojej , więc umówiłam się na 12.02Klaudia umowilas już wizytę ? W przyszłym tyg już coś powinno widać
morticia_adams
U mnie też idzie w dobrą stronę
reklama
Karolina_123
O to tak jak ja, też mam 4.02 pierwsze usg, a 18.02 na NFZ, bo wcześniej żadnych terminów nie bylotak , na 4.02 ,idę najpierw do swojej lekarki prywatnie , ale udało mi się umówić też na NFZ , podobno fajna babka , koleżanki córka poleca . Ogólnie chcieli na NFZ na 3.02 ale mówię bez sensu , i tak za dużo nie zobaczą a 4 mam u swojej , więc umówiłam się na 12.02